Ble nektet å levere posten. Da gikk postmannen til angrep på Tour de France-vaktene

- Hvis du rører meg, så slår jeg ut tennene på deg!

(Dagbladet): Posten skal frem, heter det.

At posten kommer seint, er noe de fleste har irritert seg over enkelte ganger iløpet av livet. Og postbudet i den nederlandske byen Utrecht gjorde i alle fall sitt for å få fram posten i tide på lørdag.

I helgen gikk åpningsetappen i årets Tour de France av stabelen i Utrecht. Men postbudet mente tydelig at sperringene som var satt opp i forbindelse med tempoetappen var i veien da han skulle krysse veien, skriver RTV Utrecht.

En video fra hendelsen viser hvordan postbudet først lemper sykkelveska fylt med post og så sykkelen over sperringene, før han deretter river ned sperringene og kommer seg selv over og ut i veibanen.

Idet han river ned sperringene forsøker en kvinnelig frivillig å hindre han. Da kommer postbudet med en klar beskjed:

- Hvis du rører meg, så slår jeg ut tennene på deg!, sier postbudet på engelsk i videoen av hendelsen.

Deretter oppstår det klammeri mellom postbudet og et par Tour de France-vakter.

- Kom deg til helvete vekk, jeg har en bag med 80 kilo post her, sier postmannen til vakten som forsøker å få ham ut av veibanen.

Postbudet skal i ettertid både ha beklaget overfor vaktene og til sin egen arbeidsgiver.

- Det er ingen unnskyldning, men vår medarbeider har jobbet i dagesvis i varmen, i tillegg til den vanskelige trafikksituasjonen. Han hadde i tillegg til sin egen rute tatt på seg ekstraarbeid for å hjelpe sine kollegaer, og var allerede ute på en 20 minutter lang omvei, lyder forklaringen fra PostNL.