PÅ SCENA: Caroline Nerseth Prøven fra Toten er Stabæk-supporter og ble overrasket med besøk av spillerne Mikkel Diskerud, Herman Stengel, Mads Stokkelien og Jørgen Hammer. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PÅ SCENA: Caroline Nerseth Prøven fra Toten er Stabæk-supporter og ble overrasket med besøk av spillerne Mikkel Diskerud, Herman Stengel, Mads Stokkelien og Jørgen Hammer. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Ble overrasket med bursdagshilsen fra Stabæk-spillere

- Det var kjempekult.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Caroline Nerseth Prøven (14) fikk en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige på Norway Cup i dag.

I går fylte hun 14 år - og i dag ble hun tatt opp på scena på Ekebergsletta sammen med flere spillere på favorittlaget Stabæk.

- Det var kjempekult og hyggelig gjort, sier Caroline til Dagbladet.

Hun fikk dermed feire - en dag på etterskudd - med Stabæk-spillerne Jørgen Hammer, Mikkel Diskerud, Mads Stokkelien, og Herman Stengel. 14-åringen sto blant publikum da hun ble ropt opp på scena.

- Det er kanskje ikke så mange Stabæk-supportere fra Toten, men jeg begynte å heie på dem etter at jeg så en kamp for en stund siden. De spilte morsom fotball, sier Caroline.