Ble pepet ut av egne fans og slaktes for draktbytte med PSG-stjerne i pausen

Eden Hazard.

(Dagbladet): Sesongen 2015/2016 har vært alt annet en oppløftende for Eden Hazard. Chelsea-vingen har fortsatt ikke scoret i ligaen, og prestasjonene har heller ikke vært spesielt imponerende.

Før møtet med PSG gjorde han ikke sin posisjon hos Chelsea-fansen spesielt bedre da han innrømte at ville bli vanskelig å si nei til PSG.

I går ble Paris Saint-Germain for sterke for Chelsea. Og Eden Hazard hadde en ny tung dag på jobb. Så tung at flere hjemmesupportere pep da han hadde ballen.

Situasjonen ble ikke bedre av at tv-kameraene viste at belgieren byttet drakt med PSG-stjerna Angel Di Maria i pausen.

- Jeg så det ikke selv, men er klar over det. Det burde ikke ha skjedd, men i noen land er det vanlig å bytte i pausen, sier Chelsea-manager Guus Hiddink ifølge Daily Mail.

Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane var på plass på indre bane som tv-ekspert for ITV og beskriver hendelsen som sjokkerende.

- Det er ille nok å bytte etter kampen. Men å gjøre det i pausen i en så stor kamp.

- Hva er det som går gjennom til spilleren i en slik kamp? Er fokuset på å bytte drakt i pausen. Jeg hadde ikke byttet drakt etter kampen en gang. Å gjøre det i pausen er sjokkerende.

Tidligere Arsenal-spiller Lee Dixon lot seg heller ikke imponere av Hazards pausefokus.

- Hvis du absolutt skal bytte trøye, gjør det i spillertunnelen hvor ingen kan se deg.

Gårsdagens exit sørget for at Chelsea for første gang på 13 år ikke får spille Champions League kommende sesong.

 BYTTET DRAKT:  Eden Hazard og Angel Di Maria valgte å bytte drakter da dommeren blåste av for halvtid. Skjermdump: Viasat.
BYTTET DRAKT: Eden Hazard og Angel Di Maria valgte å bytte drakter da dommeren blåste av for halvtid. Skjermdump: Viasat. Vis mer