Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble rasende etter dopingbeskyldninger. Men han innrømmer å ha besøkt klinikken

Var der av andre grunner, sier Peyton Manning.

Denver Broncos quarterback Peyton Manning nekter for å ha brukt veksthormoner, men søndag innrømmet 39-åringen å ha besøkt klinikken som skal ha levert det forbudte stoffet.

I en dokumentar, som skal vises på arabiske Al Jazeera, hevder TV-kanalen at en klinikk i Indianapolis som skal hindre alderdom, ga veteranen tilgang til veksthormoner i 2011.

Søndag la kanalens kilde i dokumentaren, Charles Sly, ut en video på YouTube der han trakk tilbake beskyldningene mot quarterbacken. Han sier også at tv-kanalen gjorde opptakene uten hans viten eller tillatelse.

- Det ligger ingen sannhet bak påstandene Al Jazeera bruker i dokumentarer, sier Sly i videoen.

I 2011 spilte Manning for Indianapolis Colts, og quarterbacken slo kraftig tilbake mot beskyldningene lørdag.

- Anklagene om at jeg ville gjort noe sånt er fullstendig søppel og bare diktet opp. Det har aldri skjedd, aldri. Jeg kan ikke tro at noen vil ha dette på TV-kanalen sin. Uansett hvem som har sagt det, så er det oppspinn, sa Manning.

Selv om han nekter for å ha brukt veksthormoner innrømmet NFL-spilleren søndag at han har besøkt klinikken i Indianapolis av andre grunner.

- Alt var autorisert av Colts, sa Manning.

Gamleklubben går ut og støtter 39-åringen.

- Peyton spilte for Indianapolis på rett vis i 14 år. Han tok ingen snarveier, og det er absurd å antyde at han ville tatt ulovlige prestasjonsfremmende stoffer.

I 2011 måtte Manning stå over hele sesongen på grunn av rekke nakkeoperasjoner.

Bruk av veksthormoner i NFL ble forbudt i 2011, men ingen spillere ble testet for stoffet før i 2014.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media