Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble rasende på Deila og støtteapparatet da han ble byttet ut. Nå beklager han

Kris Commons.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Molde storspilte og tok en sterk seier mot Celtic i Europa League i går. På den annen side var det et skuffende resultat for Celtic.

Og spesielt uttrykt ble skuffelsen kanskje da Kris Commons reagerte med sinne da han ble byttet ut et kvarter før slutt. TV-bildene viste en Commons som tydelig var rasende på trener Ronny Deila og støtteapparatet i klubben.

Nå beklager midtbanespilleren gjennom en uttalelse på klubbens hjemmesider.

- Reaksjonen min er noe jeg aldri burde vist offentlig på fotballbanen. Jeg var veldig frustrert over hvordan kvelden gikk, men jeg taklet det ikke på riktig måte. Min frustrasjon i å tape kamper og viljen til å vinne vil nok aldri endre seg, sier Commons.

- Jeg vet at vi alle er en del av laget i Celtic, og jeg er stolt over å være en del av det. Jeg vil at dette laget skal vinne, og jeg er sikker på at vi klarer å samle oss, jobbe hardt og få de resultatene vi trenger. Jeg er fortsatt sikker på at vi kan klare å snu dette. Det er motivasjonen nå, sier Commons.

Ronny Deila varslet en alvorsprat med spilleren sin etter utbruddet.

- Det er uakseptabelt. Vi er et lag. Jeg forstår at spillere kan bli skuffet over å bli byttet ut, men å vise det på den måten er ikke sånn vi vil ha det i Celtic. Det var en mangel på respekt mot alle oss som var der, sa Deila etter kampen i går.

I ettermiddag stiller Ronny Deila til pressekonferanse før helgas kamp mot Dundee United.

MISFORNØYD: Kris Commons.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MISFORNØYD: Kris Commons. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!