Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble rike på Lyntoto

For noen uker siden vant tre Lyntoto-spillere 660 000 kroner hver på V75. Nå vil Rikstoto gjøre Lyntoto-spillet enda mer tilgjengelig, blant annet gjennom Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rikstoto har inngått avtaler med både Dagbladet.no, vg.no og Nettavisen. Disse store nettaktørene er nå kommisjonærer for Rikstoto. Det vil si at du kan spille på disse nettsidene.

-  Hestespill er svært populært. Omlag en halv million mennesker vil levere en V75-bong i år. Og nettopp V75 har markert seg som spillet som har høyest utbetalinger. Vi står blant annet for de tre høyeste premiene i norgeshistorien, sier nettspillsjef Morten Tønnesen til Dagbladet.

Alle kan spille

Det er særlig lyntoto-spillene Rikstoto ønsker å gjøre mer tilgjengelige gjennom samarbeid med de store nettstedene.

-  Poenget med Lyntoto er at du ikke trenger å vite foran og bak på en hest for å vinne store penger. Det eneste du må vite, er hvor mye du vil spille for. Så ordner datamaskinene resten. Den setter opp et spill med både favoritter og outsidere, sier Tønnesen.

Og at det kan lønne seg å spille Lyntoto er det mange eksempler på.

Senest for noen uker siden hadde seks spillere full pott i V75-spillet. Hver fikk over 660 000 kroner i premie.

Tre av spillene var Lyntoto-spill!

TAST DEG INN: Via noen få tastetrykk på Dagbladet.no/hestesport, kan du nå spille på hest. Og du trenger ikke være ekspert. Foto: Nina Hansen
TAST DEG INN: Via noen få tastetrykk på Dagbladet.no/hestesport, kan du nå spille på hest. Og du trenger ikke være ekspert. Foto: Nina Hansen Vis mer

-  Og for ei tid tilbake skilte det kun centimetre på at en spiller som hadde levert en Lyntoto-bong på 48 kroner hadde stukket av med hele Jokerpotten på over 30 millioner, sier Tønnesen.

Enkelt og greit

Både Lyntoto - og alle andre former for hestespill - kan du nå spille på www.dagbladet.no/hestesport. Det eneste du trenger å gjøre, er å registrere deg og bestemme innsatsen. Ikke trenger du å sjekke om du vinner engang. Pengene går rett inn på konto.

I tillegg til Lyntoto, kan du på Dagbladet.no spille egne spill eller ferdigutfylte eksperttips, til alle Rikstotos forskjellige spill.

Og best av alt - hver dag får du tipsene til Norges mest spennende hesteekspert, Dagbladets travekspert Bengt Berg.

Helt gratis.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!