<strong>BARE NESTEN:</strong> Roma- og Nederland-keeper Maarten Stekelenburg ble sendt til London for å forhandle med Fulham i går. Men hjemme i Italia klarte ikke klubben hans å få på plass en erstatter, og nederlenderen måtte snu på Gatwick flyplass. Foto: MATTHIAS SCHRADER, AP / NTB SCANPIX
BARE NESTEN: Roma- og Nederland-keeper Maarten Stekelenburg ble sendt til London for å forhandle med Fulham i går. Men hjemme i Italia klarte ikke klubben hans å få på plass en erstatter, og nederlenderen måtte snu på Gatwick flyplass. Foto: MATTHIAS SCHRADER, AP / NTB SCANPIX Vis mer

Ble sendt til London i privatfly - måtte snu på flyplassen

Her er overgangene som bare nesten ble noe av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Disse overgangene ble det noe av: Kjøp og salg i Premier League-klubbene

(Dagbladet): Det er alltid noen overganger som strander i siste liten før overgangsvinduet lukkes. Slik var det også i går.

Den mest omtalte saken var naturlig nok WBAs Peter Odemwingie som satte seg i bilen og kjørte til Loftus Road og omtalte QPR som «vi» da han ble intervjuet gjennom bilvinduet.

Han slapp imidlertid aldri inn til forhandlinger med London-klubben, siden de ikke ble enige med WBA om betingelsene for en overgang.

Men russisk-nigerianeren var ikke den eneste som var på bomtur i går.

Fløy til London The Telegraph skriver at Nederlands landslagskeeper Maarten Stekelenburg ble sendt med privatfly til London fra hans nåværende klubb Roma.

Men da flyet landet på Gatwick, hadde overgangen allerede krasjlandet.

Ifølge Daily Mail var Roma sikre på at de fikk inn Emiliano Viviano fra Fiorentina som erstatter, men da overgangsfristen i Italia gikk ut klokka seks i går ettermiddag, var det ingen avtale på plass. Dermed måtte Stekelenburg sette seg på flyet tilbake til den italienske hovedstaden.

Fulham-manager Martin Jol skal da ha gjort et nytt forsøk på å kjøpe Jack Butland fra Birmingham, men fikk beskjed om at overgangen hans til Stoke var så godt som klar. Stoke kjøpte den unge landslagskeeperen, men leier ham ut til Birmingham fram til sommeren.

Ingen ny Spurs-brasse Tottenham jobbet intenst med å få til en overgang for den brasilianske landslagsspissen Leandro Damião i går.

<strong>IKKE TIL SPURS:</strong> Leandro Damião scorer for Brasil mot Sverige på Råsunda i august i fjor. Tottenham klarte ikke å hente spissen til London i løpet av gårsdagen, men vil trolig prøve igjen til sommeren. Foto: JONATHAN NACKSTRAND, AFP / NTB SCANPIX
IKKE TIL SPURS: Leandro Damião scorer for Brasil mot Sverige på Råsunda i august i fjor. Tottenham klarte ikke å hente spissen til London i løpet av gårsdagen, men vil trolig prøve igjen til sommeren. Foto: JONATHAN NACKSTRAND, AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Spilleren var André Villas-Boas førstevalg, og etter 1-1 mot Norwich på onsdag, lovet styreleder Daniel Levy å gjøre det han kunne for å hente brasilianeren, skriver The Guardian.

Tottenham har et samarbeid med klubben hans, Internacional, hvor de hentet Sandro fra i 2010. Men brasilianerne krever mer enn de 13 millionene pund Spurs tilbød dem i går. Leandro Damião har en kjøpsklausul på 42 millioner pund i kontrakten sin. I tillegg er han delvis eid av eksterne investorer, noe som vanskeliggjør et salg.

Tottenham hadde trengt en ny spiss, med Adebayor i afrikamesterskapet og Defoe med skadetrøbbel, men må nå vente i alle fall til sommeren før de prøver seg på Leandro Damião igjen.

Synstrøbbel? Av de mer bisarre overgangene som gikk i vasken i går, var George Boyds bytte fra Peterborough til Nottingham Forest.

De to Championship-klubbene var enige om et salg, men etter den vanligvis rutinemessige legesjekken sa Nottingham Forest nei. Peterborough la ut en kort melding på nettsiden sin der de forteller at overgangen ikke ble noe av fordi Boyd ikke besto synstesten.

En rasende Peterborough-eier Darragh MacAnthony freste mot Forrest etter å ha snakket med en skuffet Boyd på telefonen.

- Han fortalte at han besto legetesten, og så fikk de ham til å ta en synstest. Han har spilt 300 kamper og scoret nylig fra midtstreken, men Forest sier han har et synsproblem. Hele greia stinker. Alex McLeish (Forest-manager - journ. anm.) ville kjøpe ham. Dette er det latterligste som har skjedd meg. Han kommer tilbake til Peterborough, sier MacAnthony ifølge BBC.

Ville sette klubbrekord Reading hentet inn fire nye spillere i løpet av januar, men jobbet med en femte spiller som ville blitt klubbens dyreste noensinne i går.

Via klubbens nettside forteller fotballdirektør Nick Hammond at de jobbet hele gårsdagen gjennom «med en siste rekordavtale», men at det ikke ble noe av.

Det dreide seg trolig om Blackpools Tom Ince, som også var ønsket av Liverpool. Ingen klubb kom til enighet med Blackpool om pris, og Ince blir dermed værende i klubben enn så lenge.

<strong>BLIR I CHAMPIONSHIP:</strong> Tom Ince var en ettertraktet mann i januarvinduet, men ingen fikk akspeptert budene sine. Foto: HOWARD WALKER, AFP / NTB SCANPIX
BLIR I CHAMPIONSHIP: Tom Ince var en ettertraktet mann i januarvinduet, men ingen fikk akspeptert budene sine. Foto: HOWARD WALKER, AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Swansea solgte spissen Danny Graham til Sunderland, og Michael Laudrup forsøkte ifølge BBC et par forskjellige løsninger for å erstatte ham.

Dansken skal ha prøvd seg både på QPRs Jamie Mackie og Sevilla-spiller Manu uten hell.

På tampen av gårsdagen gikk det rykter om at både Arsenal og Manchester City fortsatt forsøkte å hente David Villa fra Barcelona. Påstandene er lite dokumentert, og Villa er fortsatt Barcelona-spiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer