Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble skjelt ut av Mertesacker. Nå legger Özil seg paddeflat

Tyskeren takket ikke fansen for kampen.

 SKJELT UT:  Arsenal-kaptein Per Mertesacker skjeller ut Mesut Özil da han ikke takker bortefansen for kampen. Nå har tyskeren kommet med en unnskyldning. Foto: NTB Scanpix.
SKJELT UT: Arsenal-kaptein Per Mertesacker skjeller ut Mesut Özil da han ikke takker bortefansen for kampen. Nå har tyskeren kommet med en unnskyldning. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Arsenal-kaptein Per Mertesacker hudflettet Mesut Özil etter at han droppet å takke fansen, etter 6-3-tapet på Etihad.

I stedet for å følge den vanlige prosedyren tuslet tyskeren rett i garderoben. Det fikk kapteinen til å rase.

Nå har Arsenal-stjernen kommet med en beklagelse.

- Jeg beklager at jeg ikke takket fansen etter kampen i dag, skriver Özil på sin offisielle Facebook-side.

Vis mer

- Dere (fansen) har vært fantastiske mot meg. Jeg vet dere hadde reist langt og brukt mye penger for å se oss. Jeg var skuffet og vet at jeg burde takket dere. Jeg vet at det er en Arsenal-tradisjon, uansett resultat, skriver han videre.

Özil var uvanlig anonym på Etihad, og foruten om en målgivende pasning på Arsenals første scoring, var det lite tyskeren bidro med.

Serielederen hadde virkelig ikke dagen på Etihad. Midtstopper Laurent Koscielny skadet seg etter Citys andre scoring og er ute på ubestemt tid.

 TAP:  Mesut Özil depper etter nok et baklengsmål mot Manchester City. Foto: AP Photo/Jon Super
TAP: Mesut Özil depper etter nok et baklengsmål mot Manchester City. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer