Ble slappfisk etter fiskemiddag

Etter fjerdeplassen i nyttårshopprennet spiste Roar Ljøkelsøy fisk til middagen. I går morges kastet han opp og var småsjuk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

INNSBRUCK (Dagbladet): På ettermiddagen var han fortsatt bleik om nebbet, men bra nok til å spille volleyball med resten av hoppukegjengen. Nå får han hjelp av lagkameratene til å holde koken i de to siste hoppukerennene.

- Jeg var den eneste som spiste fisk på kvelden 1. nyttårsdag, og den eneste som ble sjuk. Selv om jeg var uvel og kastet opp på morgenen i går, tror jeg det går bra, sier Ljøkelsøy (26) til Dagbladet foran dagens trening og kvalifisering i Bergiselbakken.

Fem på sjukelista

Ljøkelsøy er den femte i hoppukegjengen som er blitt småsjuk. Tommy Ingebrigtsen (25) var den første. Deretter fulgte Bjørn Einar Romøren (21), Sigurd Pettersen (22) og Anders Bardal (20). Sistnevnte var sengeliggende da lagkameratene spilte volleyball i går ettermiddag.

- Jeg skal passe på at Roar kommer tidlig i seng, og lover å vekke ham om morgenen. Vi er romkamerater, og støtter hverandre i alle situasjoner. Etter avslutningsrennet i Bischofshofen tror jeg han ender i den svarte Audien som hoppukevinner, sier Henning Stensrud (25).

- Full støtte

Sigurd Pettersen lover også å trå til for kapteinen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer