Elverum håndball

Ble sluttspillmester for åttende gang

Elverum håndball sikret seg en ny tittel søndag.

SEIER: Elverums Lukas Sandell under tredje kamp i sluttspillet i Eliteserien Menn Håndball mellom ØIF Arendal og Elverum i Sør Amfi i Arendal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
SEIER: Elverums Lukas Sandell under tredje kamp i sluttspillet i Eliteserien Menn Håndball mellom ØIF Arendal og Elverum i Sør Amfi i Arendal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elverum ble sluttspillmester for åttende gang på rad i håndball for herrer etter å ha slått ØIF Arendal 28-31 søndag.

Elverum hadde vunnet de to første kampene i årets sluttspillsfinale, og dermed var det «vinn eller forsvinn» for Arendal i finalen, som spilles best av fem kamper.

Det ble «forsvinn» – for etter kampen kunne Elverum-spillerne juble på Arendals parkett over nok en seier i sluttspillet.

Hedmarksklubben har blitt sluttspillsmestere de åtte siste årene og har vært i finalen i de siste ti. Søndag sikret de regjerende mesterne seg en ny tittel under Michael Apelgrens ledelse.

Det var Elverum sin tiende totalt.

Gudjónsson toppscorer

Lagene fulgte hverandre til 7-7 i første omgang, men etter det skaffet Elverum seg en luke på fem mål til pause. Da sto det 10-15, og det så ut som en lang vei å gå for hjemmelaget.

Men Arendal bet tenna sammen og kjempet seg opp i ryggen på Elverum. Etter åtte minutter av annen omgang var det kun ett mål som skilte lagene, da sto det 17-18 på lystavla i Sør Amfi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer