Ble snytt sist - lurte dommeren mot Derby

Ronaldo fikset straffe på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Derby 4-1

(Dagbladet.no): 0-4 borte mot Tottenham, 0-6 borte mot Liverpool og 0-5 borte mot Arsenal. Det luktet ikke akkurat sensasjon da svake Derby gjestet Old Trafford i ettermiddag.

Det ble det da heller ikke, men de fleste Derby-supportere drar nok likevel fra Manchester med et smil om munnen.

For kvarteret før slutt sørget innbytter Steve Howard for kasteballens første mål på fremmed gress denne sesongen - slik at «Rams» nå har 1-20 i målforskjell på bortebane.

– Vi må bli bedre, men jeg tar med meg det positive og at vi scoret ett mål på bortebane. I annen omgang viste vi også litt mot, sa manager Paul Jewell til BBC.

Tevez-dobbel

Gjestene holdt ut lenger enn forventet. Først etter 40 minutter tok Ryan Giggs ansvar, da han var på rett plass etter at Derby-keeper Stephen Bywater måtte gi retur på Cristiano Ronaldos flakke-skudd. For øvrig United-veteranens 100. mål i Premier League.

– Det var en viktig seier. Jeg er overrasket over at Giggs’ milepæl ikke ble annonsert av speakeren. Kanskje ingen visste det, men det gjorde jeg. Det er en fantastisk prestasjon, rett og slett fantastisk, sa Sir Alex Ferguson, ifølge NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.