<strong> UTE:</strong>  Byåsen og Camilla Herrem greide ikke å slå Leipzig i gruppefinalen om mesterligaplass i kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UTE: Byåsen og Camilla Herrem greide ikke å slå Leipzig i gruppefinalen om mesterligaplass i kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Ble spilt i senk og mesterligahåpet brast

Byåsen tapte gruppefinalen mot Leipzig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Byåsen ble spilt i senk i annen omgang og tapte 23-27 for tyske Leipzig i gruppefinalen om plass i mesterligaen i håndball søndag.

Trondheimslaget fikk en sterk start og ledet 5-1 før seks minutter var spilt, men fikk etter hvert problemer med å temme de tyske gjestene.

Leipzig kom hardt tilbake og gikk på et tidspunkt opp i en firemålsledelse. Vertene fikk redusert avstanden og lå under 12-13 til pause.

I annen omgang ble det tyngre for Byåsen å henge med. Laget greide ikke å score i omgangens ti første minutter, mens Leipzig scoret seks ganger på rad og ledet 19-12.

Sju minutter før slutt utnyttet Byåsen en tominutter (utvisning) på Karolina Szwed Örneborg med to mål fra Camilla Herrem og ett fra Jenny Grøtan.

Det holdt uansett ikke for hjemmelaget, som til slutt tapte med fire mål. Herrem ble Byåsens toppscorer med fem fulltreffere.

I kampen om 3.-plass vant Tertnes 28-25 over hviterussiske BNTU Minsk etter en god annen omgang. Bergenserne lå under 10-13 til pause.

Direktekvalifiserte Larvik blir Norges eneste representant i mesterligaen. Både Byåsen og Tertnes går inn i tredje runde i EHF-cupen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer