Corona i Halden

Ble truet – fikk overraskende telefon

Mannen som truet ishockey-leder Bethina Engebretsen i Halden i forrige uke, har nå meldt seg for å be om unnskyldning.

BLE TELEFONTRUET: Hockeyleder Bethina Engebretsen ble i forrige uke truet av en ukjent mann på telefon etter smitteutbruddet i hockeymiljøet i Halden. Nå har mannen ringt henne opp igjen - for å be om unnskyldning. Foto: Privat
BLE TELEFONTRUET: Hockeyleder Bethina Engebretsen ble i forrige uke truet av en ukjent mann på telefon etter smitteutbruddet i hockeymiljøet i Halden. Nå har mannen ringt henne opp igjen - for å be om unnskyldning. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var Dagbladet som sist onsdag kunne fortelle at ishockey-lederen Bethina Engebretsen hadde blitt truet på telefon etter det store coronautbruddet i Halden-regionen.

- Jeg fikk en telefon fra en ukjent person om at jeg ikke burde føle meg trygg noen steder i min egen kommune. Noen skulle ta meg. Dessverre var barna mine til stede da jeg fikk telefonen, sa hun til Dagbladet.

Bakgrunnen for trusselen skulle være at Engebretsen, i egenskap av å være frivillig smittevern-ansvarlig i Comet Bredde og Halden Ishall, skulle være medskyldig i smitteutbruddet som rammer regionen.

Engebretsen anmeldte forholdet, og politiet etterforsket saken.

Overfor Dagbladet la Engebretsen til:

- Jeg får trøste meg med at dette trolig er mennesker som har sittet inne for lenge og tatt skade av det. Det er vel typiske nettroll som skal hevde seg.

Ringte henne igjen

Den alvorlige trusselsaken mot Engebretsen tok i helga en hyggelig og litt spesiell vending. Mannen som truet ishockeylederen på telefon, ringte Engebretsen opp igjen for å be om unnskyldning.

Det var Halden Arbeiderblad som først omtalte saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer