Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble tvunget til å onanere til bilde av United-stjerne

Beckham om hvordan han ble godkjent av lagkameratene i Manchester United.

 DETALJER:  Søndag slippes dokumentaren om den Uniteds gylne 92-årgang. Der forteller David Beckham om en hans mest ubehagelige episode i karrieren. Foto: REUTERS / Tyrone Siu / NTB Scanpix
DETALJER: Søndag slippes dokumentaren om den Uniteds gylne 92-årgang. Der forteller David Beckham om en hans mest ubehagelige episode i karrieren. Foto: REUTERS / Tyrone Siu / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Søndag slippes dokumentaren om Manchester Uniteds gylne 92-årgang, hvor man får detaljer fra livet til stjernene David Beckham, Nicky Butt, Gary og Phil Neville, Paul Scholes og Ryan Giggs.

I dokumentaren, som heter «Class of '92», avslører David Beckham ett av hans mest pinlige øyeblikk i klubben.

- Alle måtte Der forteller 38-åringen om hva han måtte gjøre for å bli godkjent av de andre lagkameratene på Uniteds ungdomslag.

Beckham forteller til engelske Metro at han ble presset av lagkameratene til å ta på seg selv, mens han så på et kalenderbilde av en av Uniteds stjerner på 80-tallet, Clayton Blackmore.

- Alle på juniorlaget måtte gjennom en sånn innvielse, men min var en av de mest ubehagelige, forteller David Beckham til Metro om episoden fra garderoben.

- Flaut For mens lagkameratene sto rundt og heiet han fram, måtte tenåringen pent gjennomføre utfordringen.

- Det at jeg måtte se på kalenderbildet av Clayton Blackmore og gjøre det med med meg selv, mens jeg så på Clayton Blackmore... Altså, det er flaut å snakke om, sier 38-åringen om episoden fra begynnelsen av 90-tallet.

I intervjuet med Metro understreker Beckham at det var mer enn nok å snakke om episoden i dokumentaren.

- Det var flaut når jeg snakket om det på kamera, så det er ikke noe jeg føler for å utdype. Men det er noe vi alle måtte igjennom. Men det er helt klart noe jeg ikke ønsker å gå gjennom en gang til, sier en flau Beckham.

 OFFERET:  Ifølge Beckham var det et bilde av United-stjernen Clayton Blackmore han måtte onanere til. Foto: AFP PHOTO / YE AUNG THU / NTB Scanpix
OFFERET: Ifølge Beckham var det et bilde av United-stjernen Clayton Blackmore han måtte onanere til. Foto: AFP PHOTO / YE AUNG THU / NTB Scanpix Vis mer