Ble utvist da han ga telefonnummeret sitt til dommeren. Fornøyd med egen vits

Humoristisk disputt under femtedivisjonskamp i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gule og røde kort deles ut både på høyt og lavt nivå i fotballen. Noen ganger kommer de etter strake knotter, bevisst juksing og grovt språk, andre ganger etter mindre alvorlige hendelser.

En slik en skjedde da Nidelv tok i mot Orkanger i 5. divisjon torsdag.

Dommeren fikk nok Avisa Sør-Trøndelag beskriver en situasjon der Joachim Elshaug fikk gult kort i andre omgang for å ha prøvd å blokkere et utspill fra keeper.

Deretter ba dommeren om å få nummeret hans. Etter fotballens iboende logikk skulle han da ha fortalt nummeret på drakta, men det ville ikke Orkangers angrepsspiller være med på.

I stedet begynte Elshaug å ramse opp telefonnummeret sitt, noe som førte til at dommeren fikk nok.

- Han synes ikke det var så artig, sier Elshaug om utvisningen som førte til at Orkanger måtte spille med 10 mann resten av oppgjøret.

Fornøyd med egen vits Dette er normalt ikke noen god ting, men på spørsmål fra avisa Sør-Trøndelag legger han ikke skjul på at han er fornøyd med egen vits.

- Jeg vet ikke helt om det var verdt det, men jeg er ganske fornøyd med svaret mitt. Det er kjipt å måtte stå over neste kamp da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer