Ble utvist da han ga telefonnummeret sitt til dommeren. Fornøyd med egen vits

Humoristisk disputt under femtedivisjonskamp i Sør-Trøndelag.

(Dagbladet): Gule og røde kort deles ut både på høyt og lavt nivå i fotballen. Noen ganger kommer de etter strake knotter, bevisst juksing og grovt språk, andre ganger etter mindre alvorlige hendelser.

En slik en skjedde da Nidelv tok i mot Orkanger i 5. divisjon torsdag.

Dommeren fikk nok Avisa Sør-Trøndelag beskriver en situasjon der Joachim Elshaug fikk gult kort i andre omgang for å ha prøvd å blokkere et utspill fra keeper.

Deretter ba dommeren om å få nummeret hans. Etter fotballens iboende logikk skulle han da ha fortalt nummeret på drakta, men det ville ikke Orkangers angrepsspiller være med på.

I stedet begynte Elshaug å ramse opp telefonnummeret sitt, noe som førte til at dommeren fikk nok.

- Han synes ikke det var så artig, sier Elshaug om utvisningen som førte til at Orkanger måtte spille med 10 mann resten av oppgjøret.

Fornøyd med egen vits Dette er normalt ikke noen god ting, men på spørsmål fra avisa Sør-Trøndelag legger han ikke skjul på at han er fornøyd med egen vits.

- Jeg vet ikke helt om det var verdt det, men jeg er ganske fornøyd med svaret mitt. Det er kjipt å måtte stå over neste kamp da.

Dommer Marcus Nilsen er på sin side klar på at Elshaugs oppførsel ikke var innenfor spillets regler.

Til Bergens Tidende bekrefter han at Elshaug forsøkte å gi ham telefonnummeret sitt, og at han ga ham rødt kort i etterkant av tilsnakket.

- Det jeg kan si er at det var flere årsaker til at han fikk det andre gule kortet. Det går på usportslig oppførsel. Utover det ønsker jeg ikke å si noe mer, sier kampens dommer til Bergens Tidende.
 
Oppgjøret mellom Orkanger og Nidelv endte 4-1 til bortelaget.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.