URINERTE UNDER KAMP: Det var i kampen mellom Bradford Park Avenue og Salford City på Horsfall stadium at keeperen måtte gjøre sitt fornødne midt i kampen. Skjermdump: Google Street View
URINERTE UNDER KAMP: Det var i kampen mellom Bradford Park Avenue og Salford City på Horsfall stadium at keeperen måtte gjøre sitt fornødne midt i kampen. Skjermdump: Google Street ViewVis mer

Urinerte under fotballkamp

Ble utvist for å ha urinert under kampen. Nå legger han seg langflat

Ingen skjønte hvorfor keeperen ble utvist. Så viste det seg at han hadde gjort sitt fornødne under kampen.

(Dagbladet): Lørdag møttes Bradford Park Avenue og Salford City på nivå seks i engelsk fotball.

Ikke en kjempekamp i seg selv, det, men det inneholdt en noe bisarr hendelse.

Det var nemlig i det 86. minutt at Salfords keeper, Max Crocombe, fikk et rødt kort og ble sendt i garderoben. Ingen visste tilsynelatende hvorfor, skriver Yorkshire Post.

Kort tid etterpå meldte Bradford Park Avenue på sin Twitter-konto at de hadde fått bekreftet grunnen.

- Vi kan bekrefte at han ble sendt av banen fordi han urinerte under kampen. Nei, vi tuller ikke, skriver Bradford.

Tisset ved tribunen

Etter kampen forteller Colin Barker, oppsynsmann på kampen, dette til BBC:

- Han fikk beskjed to ganger om å ikke gjøre det, men han gjorde det likevel.

Han sier at keeperen gikk ved siden av tribunen for å tisse.

- Slik jeg forsto det, gjorde han det. Jeg så det ikke, men det var derfor dommeren sendte ham av banen. Han fikk beskjed av linjemannen, sier Barker.

Ifølge BBC har en tilskuer som skal ha lagt inn en formell protest, og hendelsen er meldt til politiet.

Beklager seg

Keeperen, ved navn Max Crocombe, måtte altså kaste inn håndkleet med fire minutter igjen å spille. Om Crocombe gikk på toalettet eller rett og slett gjorde sitt fornødne på fotballbanen, vites foreløpig ikke.

Crocombe kom senere med en uttalelse på Twitter, der han legger seg langflat.

- Jeg vil unnskylde meg for hendelsen i dag. Jeg ble satt i en ukomfortabel situasjon, og tok en dårlig avgjørelse. Det var aldri meningen å fornærme noen

Ifølge klubbens nettsider er Crocombe fra New Zealand, men flyttet til Storbritannia i ung alder for å spille fotball. Han har vært innom blant annet Oxford United, Southport og Carlisle United.

Salford City vant kampen 2-1. Manchester United-legendene Gary og Phil Neville, Paul Scholes, Nicky Butt og Ryan Giggs er for øvrig deleiere i klubben.

Problemstillingen med urinering underveis i fotballkamper er ikke ofte oppe i mediebildet, men det hender. For noen år siden fikk en 2. divisjonsspiller gult kort da han slo lens etter å ha lagt ballen klar for et hjørnespark.