Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble utvist to ganger

Men Michele Ferri fullførte likevel Serie B-kampen.

SÅ RART: Michele Ferri (t.v.), her som Cagliari-spiller i 2007, ser daværende Juventus-spiller Zlatan Ibrahimovic prøve seg på et av sine mer kreative spark. I dag så Ferri noe enda rarere: Han ble utvist to ganger, men begge ganger vinket tilbake på banen av dommeren. Foto: Giorgio Cannas, AP/Scanpix
SÅ RART: Michele Ferri (t.v.), her som Cagliari-spiller i 2007, ser daværende Juventus-spiller Zlatan Ibrahimovic prøve seg på et av sine mer kreative spark. I dag så Ferri noe enda rarere: Han ble utvist to ganger, men begge ganger vinket tilbake på banen av dommeren. Foto: Giorgio Cannas, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Vicenca-spilleren Michele Ferri gikk utvist av banen to ganger under dagens Serie B-kamp mot Modena. Til slutt fullførte han likevel samtlige 90 minutter. Hvordan?

Jo: Først fikk han et gult kort da det gjensto sju minutter å spille. Ferri tuslet av banen, i visshet om at han også hadde fått gult i første omgang.

Dommeren kunne imidlertid ikke huske å ha gitt Ferri gult kort tidligere i kampen, og kalte ham inn på banen igjen.

Men så dro dommeren fram notatene sine, konkluderte med at Ferri faktisk hadde gult fra før, og sendte 28-åringen av banen for andre gang.

For sikkerhets skyld tok dommeren en prat med en av assistentdommerne, og sammen kom de fram til at Ferri likevel ikke hadde gult fra før.

Og en sannsynligvis lettere forvirret Ferri entret banen igjen, og spilte de resterende minuttene av kampen.

Forklaringen på farsen er ifølge nyhetsbyrået AFP at dommeren hadde surret med nummerne.

I første omgang ga han nemlig gult kort til Vicencas spiller nummer 88, Francesco Signori, og forvekslet dette med Ferri som spiller med nummer 81 på ryggen.

Det kan tenkes at dommeren lengter tilbake til litt enklere tider, da spillerne i startoppstillingen hadde nummer fra 1 til 11.

Modena vant forresten dagens kamp 1-0.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media