Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ble vraket fra VM grunnet skade - klar mot Tromsø

Nicklas Bendtner ble vraket av Åge Hareide fra den danske VM-troppen på grunn av skade. Mandag kveld er Rosenborg-spissen spilleklar mot Tromsø.

TILBAKE: Rosenborgs Nicklas Bendtner er klar for spill mot Tromsø til tross for at han ble vraket fra den danske VM-troppen, angivelig på grunn av skade. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
TILBAKE: Rosenborgs Nicklas Bendtner er klar for spill mot Tromsø til tross for at han ble vraket fra den danske VM-troppen, angivelig på grunn av skade. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Hareide begrunnet vrakingen med at Bendtner ikke så ut til å bli klar til den første VM-kampen mot Peru kommende lørdag.

Mandag opplyser Rosenborg likevel at den tidligere Arsenal-spilleren er kampklar og tatt ut i troppen som møter Tromsø på Alfheim.

Fysioterapeut i Rosenborg, Christian Thorbjørnsen, sier til Adresseavisen at Bendtner har trent godt gjennom helgen.

- Det at han er i trening sier sitt. At han er med i kamptroppen sier sitt.

På spørsmål om hvorvidt Bendtner er klar til å spille 90 minutter, sier Thorbjørnsen at dansken er klar til kamp.

- Resten må Kåre (Ingebrigtsen) ta stilling til, sier fysioterapeuten som forteller at Bendtner har slitt med en muskelskade.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media