NY SJANSE I PREMIER LEAGUE:  Ifølge Sky Sports skal Radamel Falcao være klar for Chelsea.  Foto: NTB Scanpix
NY SJANSE I PREMIER LEAGUE: Ifølge Sky Sports skal Radamel Falcao være klar for Chelsea. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ble vrakgods i Manchester United. Nå er Falcao klar for rivalen

Det skriver Sky Sports.

(Dagbladet): Radamel Falcao ble ingen suksess for Manchester United. Den skadeplagede spissen var på utlån fra Monaco hele fjorårssesongen, men greide aldri å prege Louis van Gaals mannskap.

På 26 kamper scoret han bare fire mål, og etter hvert ble også forholdet mellom de to stadig kjøligere, hevdet den colombianske legenden Faustino Asprilla:

- Jeg tror forholdet mellom de to er ødelagt. Falcao har forstått at manageren ikke stoler på han og vil ha han bort fra klubben, sa Asprilla i et intervju med Daily Mail.

Klar for Chelsea Nå skal London-rivalen Chelsea forsøkte å gjøre gull av spissen som herjet i Spania for noen år siden.

Sky Sports skriver at de to klubbene er enige om en overgang. 

Allerede forrige uke begynte ryktene om en Chelsea-overgang å svirre etter at manager Jose Mourinho gikk ut og sa:

- Det smerter meg at engelskmenn tror at United-versjonen av Falcao er den ekte.  Hvis jeg får muligheten vil jeg hjelpe ham med å komme tilbake til gammelt nivå, sa portugiseren til blant annet The Mirror.

Og en Falcao i slag er ikke til å kimse av.  Han scoret blant annet 52 mål på 67 kamper for spissfabrikken Atletico Madrid mellom 2011-2013 etter han ble hentet dit fra Porto.

Mange trodde veien lå åpen for en overgang til en av Europas storheter - men Falcao valgte heller å dra til Monaco - hvor han fikk 20 kamper før en skade ødela resten av sesongen og kostet ham VM i Brasil.