Blek Beckham-debut for Milan

Byttet ut til pause.

||| (Dagbladet.no): AC Milan - Hamburg 1-1 (5-4 e.str)
I ettermiddag fikk verden endelig se årets mest omtalte debut da David Beckham endelig fikk sjansen fra start i treningskampen mellom AC Milan og Hamburg i Dubai.

Dessverre for Beckham og alle hans fans ble debuten like blek som Hamburgs drakter.

I løpet av femogførti minutter var det mest minneverdige øyeblikket da han misset et enkelt mottak og ga Hamburg en stor overgangsmulighet.

Og da var det kanskje greit at Milan-trener Carlo Ancelotti tok ham av banen i pausen. Beckham spilte indreløper og var en skygge av det han viste forrige gang han hadde en europeisk klubbdrakt på overkroppen.

En skygge var også den gamle storheten Paolo Maldini. Etter 36 minutter burde han vært i dusjen da han felte Olic på vei mot mål som bakerste mann, men slapp unna med et uforståelig gult kort. Også Maldini ble igjeni garderoben etter pausen.

Hamburg var det klart beste laget på banen, men takket være en svært gavmild dommer kunne Ronaldinho sende Milan i føringen fra straffemerket etter en drøy time.

Ambrosini falt lekende lett i en duell med Alex Silva, og Hamburg-spillerne lirte av seg diverse gloser mot dommeren da han pekte på straffemerket.

Tyskerne lettet likevel ikke på det offensive trykket og fikk betalt etter en corner bare fem minutter senere. Collin Benjamin fikk returen Dida var tvunget til å gi rett i beina, og ballen forsvant i nettaket.

Hamburg var farlige på dødballer gjennom hele kampen, men kom ikke nærmere seieren enn en heading like utenfor fem minutter før slutt.

I straffesparkkonkurransen var Milan best og vant etter to Hamburg-misser.