Blendet av Zola

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Chelsea 1- 1. Det var ikke fest, det var tidtrøyte. Og egentlig var det ikke spennende heller. Men sju minutter før slutt kom endelig Zola til Old Trafford. Med en utlikning det er verd å henge på veggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

ZOLA REDDET KVELDEN: Chelsea og Gianfranco Zola spilte uavgjort på Old Trafford. Skal Manchester United ha håp om å vinne Premier League bør de klare bedre en uavgjort på hjemmebane.

83 minutter inn i toppkvelden hadde Manchester United egentlig begravd fotballkampen. Andy Cole hadde scoret på overtid før pause, Tore André Flo og Gianfranco Zola så ikke ut som målscorere, og egentlig satt jeg bare og så på klokka. Men tålmodighet er også en fotballdyd, og Zola er en rev når det handler om å levere.

Og enda bedre:

Han elsker det - mer enn noe annet.

- Jeg blir i veldig godt humør når jeg scorer slike mål, sier Zola. - Det er en god følelse å få til det du prøver på. Men det viktigste er likevel at Chelsea fikk et poeng ut av denne kampen. Det ville vært urettferdig om vi hadde tapt.

Sjanseløs

Slike mål - som det Manchester United fikk midt i trynet i går kveld - handler om medfødt følelse og frekkhet. Og du kan jo spørre Peter Schmeichel hvordan det er å være mottaker. For United-keeperen, uansett hvor svær og uovervinnelig han prøvde å gjøre seg, var sjanseløs da Zola dytten foten under ballen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer