Bli årets manager!

Gikk du glipp av 1. runde i Mitt Drømmelag? Ikke fortvil. I denne konkurransen teller bare 18 av 26 runder.

Mitt Drømmelag startet samtidig med Tippeligaen lørdag. Nå er 1500 lag påmeldt, og konkurransen om å bli årets manager i norsk fotball er stor.

Kampen fortsetter

Det er fortsatt ikke for seint å melde seg på i kampen med ditt lag. Tippeligasesongen varer i 26 runder, men i Mitt Drømmelag er det bare de 18 beste rundene som teller. Dermed kan du gå til topps selv om du debuterer lenge etter at Tippeligaen startet. Faktisk kan du vente helt til 16. mai med å melde deg på, men det er ikke å anbefale. Da har du ingenting å gå på hvis taktikken skulle slå feil i en av rundene.

Drømmetreff

Hovedpremien i Mitt Drømmelag er en reise for to til England der du kan oppleve ditt favorittlag og treffe stjernene på laget. I tillegg premierer vi rundevinner og månedens vinner med eksklusive klespremier.

Kjøp og selg

I Mitt Drømmelag kan du kjøpe og selge spillere som er med i Tippeligaen. I tillegg må du alliere deg med en assistenttrener, som er identisk med hovedtrenerne i Tippeligaen. Du har 80 millioner kroner til spillerkjøp, men dette beløpet stiger dersom du gjør det bra, og reduseres dersom du mislykkes som manager. Du kan også øke beløpet på kontoen din ved å bestille ekstra sponsormidler.

Klikk deg inn på Mitt Drømmelag for å melde på ditt drømmelag. Det koster 99 kroner å delta en hel sesong - litt dyrere enn en kinobillett, men moroa varer mye lenger.