Bli drømmemanager nummer 1000

Managerene strømmer til Mitt Drømmelag 2003. Vi gir bort Championship Manager 4 til manager nummer 1000.

Mitt Drømmelag handler om å disponere 80 millioner kroner best mulig. På handlelista står 15 spillere og en assistenmanager fra Tippeligaen. Du får poeng ettersom spillerne dine og lagene deres presterer i hver kamp de spiller i Tippeligaen. Hemmeligheten er med andre ord å ha peiling på fotball.

I går fortalte vi deg hvilke spillere som plukket flest poeng i Mitt Drømmelag i fjor. Kanskje du får noen tips til nøkkelspillere på laget ditt der?

«Mitt drømmelag»

Slik spiller du:

For femte år på rad presenterer vi Norges mest spennende fotballspill på nettet.

I «Mitt drømmelag» starter du opp med en saldo på 80 mill. kroner. Pengene bruker du til å kjøpe en tropp på 15 spillere - og din egen trenerassistent.

Spytter du i 18 millioner kroner for f.eks RBKs Harald Brattbakk, risikerer du å sette inn sparebluss på andre deler av din drømmestall.

Velger du Åge Hareide som din assistent, kan du plukke atskillige poeng i spillet. Men han koster 10 millioner kroner. Tror du Aalesund vinner i seriestarten mot TIL, slipper du unna med én million for Ivar Morten Normark.

Finn målscorerne:

Suksess i spillet er avhengig av din nese for gode spillere - og hvor flink du er til å finne fram til riktig mannskap.

I «Mitt drømmelag» samler du poeng for et lags børskarakter på banen, pluss seier- og uavgjortpoeng fra din assistent. I tillegg er det gunstig å plukke ut målscorere (helst backer) og banens beste i

Tippeligaen.

Kjøp lurt, og du kan øke saldoen din til spillerkjøp når ditt mannskap øker i pris utover sesongen. Du kan bytte ut hele stallen hver runde.

Vinneren er den som plukker flest poeng i én runde, per måned og for hele sesongen. Seierherrene får ikke bare premier - de kvalifiserer seg til opptak i Dagbladet.no sitt eget vinnergalleri.

De aller beste drømmemanageren blir også presentert fyldig på Dagbladet.no, og offentliggjort på trykk.

Mobiltjenester:

Du kan også kjempe mot venner, familier og kollegaer i din helt egen liga.

Vi har selvfølgelig en rekke mobiltjenester. Du kan bestille resultatet som en SMS hver eneste runde, og trenger du hjelp for å finne røverkjøpene, krysser du av for «speidertips» på lagsida di.

Og er du ekstra sugen på én spesiell spiller, men mangler litt penger, kan du ved et par trykk sponse ditt eget lag med et par mill.

Prisen for 203 dagers moro er bare 149 kroner. Det tilsvarer 73 øre dagen. Spenningen varer helt fram

til slutten av Tippeligaen 1. november. Meld på dine lag på http://www.db.no/mittlag/ i dag!

Drøyt 2300 lag deltok i Mitt Drømmelag forrige sesong. Nå er vi allerede på vei mot de første 1000 lagene i Mitt Drømmelag 2003. Og blir du nummer 1000, sender vi deg det flunkende nye managerspillet Championship Manager 4. Spillet kom i butikkene sist fredag, og nå har du en glimrende anledning til å få CM4 gratis.

Meld på ditt drømmelag nå!