Bli fotball-blogger i Dagbladet

Mens ballen ennå er rund, cup fortsatt er cup, og alle håp er grønnere enn gresset i april, skal Dagbladet rangere fotballen i Norge. Men for å score, må vi vite hvor ballen kommer.

For når fotballen begynner å rulle på vårbrune baner i hele landet, sitter du med Dagbladets tabelltips i hånda. Tradisjonen tro rangerer vi Tippeligaen, 1., 2., og 3. divisjon for herrer, Toppserien og 1. divisjon for kvinner i avisa fredag 8. april.

Men i år kan din kunnskap bidra til at tabellene blir mest mulig riktige.  

Du har kunnskapen

Hvordan ser det egentlig ut med Nardo før seriestarten i 3. divisjons avdeling 20? Er Raufoss gode nok til å vinne 2. divisjon avdeling 2? Hvor mye vil seriemester Røa savne Kristine Edner i kvinnenes toppserie? Klarer Enga seg uten «Panzer»?

Vi inviterer deg til å dele din kunnskap, og dine meninger, om lokalballen med oss og andre på www.dagbladet.no/weblogg/fotball/ fra og med i dag. Fire ballengasjerte journalister gir sine skråblikk og vurderinger fram mot seriestarten i alle divisjoner, men de blir gjerne korrigert av deg.

Informasjon og vurderinger

Dagbladet trenger informasjon om spillere, treningsresultater, og generelle vurderinger av lagenes form og muligheter. På den måten sikrer du at nettopp ditt lag blir tippet riktig i Dagbladets serietips for hele landet.

For du bryr deg vel om laget ditt?

Vil du bli fotballblogger i Dagbladet denne sesongen?

Send en mail til moderatoren for din divisjon og be om tilgang til din personlige fotballblogg på Dagbladet.no!

VIKING: Bedre enn Bryne?
HVIS MAN IKKE FÅR SPILLE, kan man i hvertfall kommentere.