Bli fotballblogger!

Dagbladet.no åpner slusene.

• Fotballbloggen

(Dagbladet.no): Dagbladet.no åpnet sin revolusjonerende og nyskapende fotballblogg uka før påske. Og etter at ballfolket har vist et imponernde engasjement, har vi nå innsett at vi må åpne opp for at fotballfolket blir fotballbloggere.

Tidenes første eksterne fotballblogger debuterte med bravur i går, og nå håper vi flere melder seg til tjeneste.

- Tilhørighet

- Det er viktig at menigmann i gata kan ha et engasjement rundt fotball. At alle kan engasjere seg og skrive, ikke bare journalistene, sier vår nye blogger Andreas Hesselberg, som selv ånder for FK Tønsberg.

- Jeg har ikke bodd mer enn 12 år i Tønsberg, men jeg har blitt veldig forelsket i byen som sommerby og fotballby, sier 27-åringen.

FK Tønsberg er en nyskapning på det norske fotballkartet. Klubben ble dannet da 19 klubber, deriblant Eik Tønsberg, slo seg sammen.

- Jeg har en del tilhørighet til flere av samarbeidsklubbene, og har en del bekjente som spiller i Tønsberg.

BLOGG I VEI: Morten Berre utlikner for Vålerenga mot Brann i Royal League. Steffen Iversen og Stefan Ishizaki jubler med, mens Kalvenes, Sanne og Opdal hos Brann fortviler. Nå kan du blogge om favorittlaget - uansett om det ligger i Tippeligaen eller 3. divisjon avdeling 17. Foto: Scanpix
BLOGG I VEI: Morten Berre utlikner for Vålerenga mot Brann i Royal League. Steffen Iversen og Stefan Ishizaki jubler med, mens Kalvenes, Sanne og Opdal hos Brann fortviler. Nå kan du blogge om favorittlaget - uansett om det ligger i Tippeligaen eller 3. divisjon avdeling 17. Foto: Scanpix Vis mer

Kompis med kapteinen

Og det er ikke hvem som helst Andreas kjenner, han kjenner nemlig selveste kapteinen på den nyopprykkede skuta.

- Jeg kjenner Anders Skarbøvik fra kirka i Søndre Slagen, forteller Hesselberg.

Men han kaptein Skarbøvik kan ikke vente seg å bli behandlet med silkehansker av blogger Hesselberg.

- Hehe, nei, vi har ikke et så personlig forhold at jeg ikke kan slakte ham. Han er dessuten en sindig fyr som tåler det meste.

Hesselberg har følgende mål for bloggen sin, som han håper å oppdatere flere ganger i uka.

- Målet er å få fram ting om klubben som ikke kommer fram i nasjonal presse forøvrig. Jeg synes det er viktig å få fram ting om grasrota i norsk fotball, i tillegg til alt som skrives om Tippeligaen.

Der er vi helt enige med Andreas Hesselberg. Derfor åpner vi nå opp for nye, ivrige bloggere.

Slik går du fram:

  • Send en mail til John Rasmussen - vår sjefsblogger. I den skriver du litt om deg selv, litt om din tilhørighet til den klubben du vil skrive om - og en skriveprøve.
  • Ta en kopp varm toddy og vent på svar.
  • Følg videre instruksjoner!


    Lykke til alle sammen - og godt fotballår!