- Bli i United

Fabrizio Ravenelli mener David Beckham er dum dersom han flytter til Italia.

Den italienske spissen skrev i går under for Manchester Uniteds Premier League-kollega Derby etter tre år i Serie A med Lazio.

32-åringen ser ingen grunn til at Beckham skal ønske å reise den andre veien.

- Beckham bør ikke kaste bort tida si. Han bør skriv under på en ny kontrakt på Old Trafford, sier Ravanelli til The Mirror.

Sjøl spilte «sølvreven» i Middlesbrough for fem år siden. Han mener mye har forandret seg siden den gang.

- La meg si det slik: Hvis United var i Serie A ville de vunnet tittelel. Ingen tvil, og jeg vet sånt, sier italieneren.

Tidligere i sommer flyttet også Ravanellis Lazio-kompis Juan Veron til England og United.

- For ikke så lenge siden var Italia det stedet de beste spillerne ville være. Nå er det England. Hvorfor skulle ellers Juan Verdon flyttet fra Lazio til United? spør han.

Ravanelli scoret 31 mål for Middlesbrough på en sesong. Jobben i Derby blir enda tøffere, selv om 32-åringen mener han aldri har vært bedre.

- Derby får mye erfaring med meg. Jeg skal gi dem mål, mange mål, sier Ravanell og er misfornøyd med at bookmakerne gir hele 33 ganger pengene tilbake dersom han blir toppscorer i ligaen.

- På grunn av reglene kan jeg ikke satse penger på meg selv. Mitt råd til Derby-supporterne og alle andre: Kom dere ned til bookmakerne!

(Dagbladet.no)

<B>TAP:</B> David Beckham har to år igjen av United-kontrakten. Her sammen med Roy Keane i heftig krangel med Celtics Paul Lambert onsdag. Skottene vant 4-3.