Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bli manager i Premier League!

Nå kan du ta opp kampen med Alex Ferguson, Arsene Wenger og Gerhard Houllier og tusenvis av andre managere i Dagbladet.no's Manager 2001.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som deltaker i Manager 2001 har du en milliard kroner til spillerkjøp. For den summen kan du handle fritt blant Premier League-stjernene. Du kan kjøpe alt fra Manchester United-stjerner som Roy Keane og David Beckham for 300 millioner kroner - til Southamptons Scott Bevan til fem millioner kroner. Du kan kjøpe og selge spillere gjennom hele sesongen, og laget ditt kan endres helt fram til kampstart

Hver manager skal handle inn 15 spillere. Spillernes poeng beregnes blant annet ut fra Dagbladets spillerbørs. De 22 beste rundene teller sammenlagt.

Andreas Lund, Christoffer Schau og Brøndby-trener Åge Hareide har allerede tatt ut sine lag. Nå er det din tur. Logg deg inn på www.dagbladet.no/manager2001 og registrer deg som Manager 2001-deltaker nå!

Tur til England, fotballdrakter og abonnement på Canal+ er blant premiene i årets spill. Hovedpremien er foreløpig en stor overraskelse.