Bli manager nr. 2002!

Dagbladet.no feirer Mitt drømmelag-suksessen med morsom premie til manager nummer 2002.

Meld deg på i

Mitt drømmelag! nå!

For fjerde år på rad har vi dratt i gang konkurransen Mitt drømmelag, der ivrige nettspillere kjemper om en drømmereise med stjernemøte hos sitt favorittlag i Storbritannia.

I ettermiddag har vi registrert mer enn 1700 påmeldte lag i konkurransen. I det øyeblikk vi runder 2002 lag belønner vi akkurat den manageren med ei eksklusiv t-skjorte med logo, trøyenummer og påtrykt navn.

Meld deg på nå, og du er med i kampen om 2002-premien. I tillegg er du også med i konkurransen om drømmereisen til England, og de flotte premiene til både rundens- og månedens manager.

Trenger du flere grunner for å bli med på Norges originale og mest spennende managerspill på nett? Her er noen:

 • Nytt denne sesongen: Kjøp deg en managerassistent, i tillegg til troppen på 15 spillere du handler inn for 80 mill. kroner.
 • Velg om spillerne dine skal være usportslige og filme. Du kan sikre deg ekstrapoeng, men avsløres du er straffen hard.
 • Få skadenytt direkte til mobilen, slik at du slipper å få null poeng på spillere på laget ditt.
 • Konkurrer med med kompiser og kollegaer i din egen liga. Hvem er best i familien og på jobben?

  I år koster deltakelsen i

  Mitt drømmelag!

  99 kroner. Det blir ikke mer enn 50 øre dagen, eller 3,80 kr. per runde.

  PS! Ikke glem at Dagbladet.no gir deg gratis resultatmelding til et av dine lag hver eneste runde fram til Tippeligaslutt 27. oktober.

  Meld deg på i

  Mitt drømmelag!

  nå!
MÅLLØS:</B> Harald Brattbakk gikk målløs av banen i serieåpningen. Vil du ha ham med på laget mot Viking, koster han 14,6 mill. kroner. Foto: SCANPIX