- Bli med oss på tur igjen, Petter

Landslaget åpner armene.

Å`PNER ARMENE FOR NORTHUG: Eldar Rønning viste fram VM-genseren i dag, og benyttet også muligheten til å ønske Petter Northug velkommen inn i landslagsvarmen igjen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Å`PNER ARMENE FOR NORTHUG: Eldar Rønning viste fram VM-genseren i dag, og benyttet også muligheten til å ønske Petter Northug velkommen inn i landslagsvarmen igjen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det norske langrennslandslaget er i gang med oppkjøringen til årets sesong. Eldar Rønning mener laget aldri har vært så sterkt som det er nå.

- Det er et vanvittig høyt nivå på det vi gjør sammen, og vi får pushet hverandre utrolig bra, sier Rønning til Dagbladet.

- Det ser veldig lovende ut. Det er så mange som er treningssterke, så det er et veldig sterkt lag. Du får ordentlig matching.

Mens de norske langrennsgutta er på samling har Petter Northug denne uka fått tiltalebeslutning etter at han natt til 4. mai krasjet bilen sin Trondheim.

- Jeg har så vidt snakket med han, men veldig lite. Han har lagt seg flat, gjort en feil, og så må man bare komme seg tilbake. Han har sagt han skal ta straffen sin, og han har unnskyldt seg, sier Rønning.

Mye oppmerksomhet Den siste tiden har det vært skrevet utallige artikler om Northug.

- Det blir veldig mye pr rundt det, for han er en kjent person, og det skjønner jeg at er kjipt, men det er vel prisen du betaler når du er en kjent person og har gått på ei blemme, sånn er medieverden.

Eldar Rønning er klar på at han tror Northug klarer å fokusere på treningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer