- Bli mer aggressive

LA BAULE (Dagbladet): 25. mars spilte Roar Strand og Øyvind Leonhardsen sammen mot Belgia i Brussel. I morgen kan det skje igjen. - Jeg spiller gjerne sammen med Leo, sier Strand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I morgen er det klart for skjebnekamp mot Brasil i sørfranske Marseille. Og trolig er bare seier godt nok for Drillos.

- Er det mulig å slå Brasil? Roar Strand. - Da må vi bli mye mer aggressive både i forsvaret og på midtbanen. Blir vi flinkere i den defensive jobben, kommer det offensive av seg selv, sier Strand.

Sammen igjen?

- Du har spilt med Leo på midtbanen en gang tidligere, hvordan var det? - Fordelen med at Leo og jeg spiller sammen, er at han slipper å gå på løp hele tida.

Han er ikke bare imponert med alt Brasil står for.

- Midtbanen til brassene er ikke lynraske, heller ikke Carlos. Men de er raske på kontringer, og da særlig Ronaldo er livsfarlige, sier Strand. De siste dagene har vært veldig varme i La Baule, og det blir neppe mindre hett i Marseille.

Blir skuffet

- Det har vært litt problemer med å sove godt om natta i det siste, men kampen mot Brasil går så seint (21.00) at varmen ikke blir et stort problem.

- Er det stor forskjell på å spille mot gode nasjoner på Ullevaal i Oslo og her i VM? - Ja, den er veldig stor, sier Strand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer