- Bli mer ego, sier Eggen

I går fikk Frode Johnsen sin debut som RBK-spiss. - Frode bør tenke mer på seg sjøl i enkelte situasjoner, mener Nils Arne Eggen etter bortetapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eggen var brukbart fornøyd med det han fikk se, særlig i første omgang. Da var Johnsen mye involvert som oppspillspunkt. Men mål ble det ikke.

- Han er veldig god med ballen, og beveger seg godt. Frode er en lagspiller og blir en fin tilvekst, men han kan gjerne bli mer egoistisk foran mål, mener Nils Arne Eggen.

Reserver

I Johnsen har treneren fått en helt annen spisstype enn John Carew. Ikke minst mangler han forgjengerens kraft og gjennombruddshissighet.

- Men dette blir bra det, når vi får spilt ham sammen med de beste gutta våre, sier Eggen.

Sjøl skryter Johnsen veldig av et inkluderende RBK-miljø som har tatt godt imot ham.

- Men nå må Carew komme og rydde leiligheten jeg skal overta ved Lerkendal. Så slipper jeg å bo på et hotellrom, sier 26-åringen.

Oppvisningskampen på Finnsnes i Troms var tidvis en dørgende kjedelig forestilling. Et reservepreget RBK - uten EM-spillerne og Ørjan Berg - var likevel best.

Mot Mekka

Men det var TILs nyervervelse Abdoulaye M'Baye som ble matchvinner. Han scoret på sin første sjanse: Frode Fermann la inn fra venstre, Arason ga retur, senegaleseren var frampå og dyttet inn ballen. Den høye afrikaneren gjorde seg ellers bemerket med en imponerende spenst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer