REDDET DAME: Fellaini ser at en supporter er klemt mellom supporterne som stormer banen og reklameskiltet. Han stopper umiddelbart å feire for å hjelpe henne. Foto NTB Scanpix 
REDDET DAME: Fellaini ser at en supporter er klemt mellom supporterne som stormer banen og reklameskiltet. Han stopper umiddelbart å feire for å hjelpe henne. Foto NTB Scanpix Vis mer

Blikket sier alt. Her skjønner Fellaini at det er i ferd med å gå fryktelig galt

Manchester United-spillerne og fansen tok helt av da de sikret tre poeng på overtid borte mot Hull. 

(Dagbladet): To minutter på overtid mot Hull gjorde Marcus Rashford som Ole Gunnar Solskjær var kjent for under Alex Fergusons storhetstid - han kom inn fra benken og banket inn målet som sikret tre poeng. På overtid.

Ni poeng på tre kamper har gitt José Mourinhos menn en drømmestart på sesongen - og de tok helt av i jubelscenene som fulgte.

Tok helt av

Spillere i ren eufori løp til bortefansen - som svarte med å storme ned fra tribunen for å komme nærmere heltene.

Jubelscener vi egentlig elsker å se, og som visker ut forskjellen på «de som betaler for gildet» og spillere med millionlønninger som stadig blir mer utilgjengelige for supporterne.

Men midt i jubelscenene - var det dramatikk.

HVOR ER WILLY? Det er ikke lett å se damen som er klemt under supporterne på dette bildet. Fellaini skriker at folk må passe seg. Foto: NTB Scanpix
HVOR ER WILLY? Det er ikke lett å se damen som er klemt under supporterne på dette bildet. Fellaini skriker at folk må passe seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stoppet å smile

Reprisene av feiringen viser tydelig at Marouane Fellaini ser bort på supporterne, før han umiddelbart stopper å smile.

Plutselig er fotball bare fotball igjen.

Blikket til den belgiske midtbaneterrieren går raskt mot mølja - og personene i front som blir presset ut på banen av «hordene» bak.

Midt i stimen hadde nemlig en kvinne (som heldigvis hadde på seg en rosa hettegenser) blitt klemt mot reklameskiltet.

Fellaini ga vaktene og supporterne rundt henne umiddelbar beskjed om hva som foregikk, før han tok tak i kvinnen og fikk henne ut av mølja.

Kvinnen ble seinere fulgt smilende ut av vaktene. Det har ikke kommet noen rapport på om hun fikk noen skader etter situasjonen.

Men selv om det hele så ut til å ende uten alvorlige skader, er det lett å tenke tilbake på Hillsborough-tragedien, som har satt et evig, mørkt spor i engelsk fotball.

96 mennesker mistet livet i trengselen som oppsto på Hillsborough i Sheffield før og under FA-cupsemifinalen mellom Liverpool og Nottingham Forest i 1989.

Hillsborough-tragedien er en av grunnene til at det ikke er gjerder mellom supporterne og gressmatta i England lenger - noe som var veldig bra i går.

PEKTE HENNE UT: Fellaini viser vaktene hvor supporteren er . Foto: NTB Scanpix
PEKTE HENNE UT: Fellaini viser vaktene hvor supporteren er . Foto: NTB Scanpix Vis mer