Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blind kan være ute i et halvt år

Frykter langt skadeopphold.

SKADD: Daley Blind kan være uaktuell for Manchester United i nesten et halvt år. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
SKADD: Daley Blind kan være uaktuell for Manchester United i nesten et halvt år. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer

Først meldte Manchester United at Daley Blind risikerte å være ute i seks måneder. Ikke lenge etter gjorde de retrett.

Den engelske storklubben varslet på Twitter at Blinds kneskade kunne holde ham på sidelinjen i opptil et halvt år, men ifølge BBC ble denne meldingen fjernet etter kort tid.

United-manager Louis van Gaal tonet ned skadeomfanget under torsdagens pressekonferanse.

- Blind er ikke klar. Han har en skinne på kneet og trenger ti dager med hvile. Deretter skal vi gjøre en ny undersøkelse, og da kan vi si mer om skaden, sa van Gaal.

— Det er ikke så ille som legene trodde etter kampen. Han er nok ute en stund, men ikke i seks måneder, la han til.

Blind pådro seg sist helg en kneskade og måtte ut etter 20 minutter under Nederlands 6-0-seier over Latvia i EM-kvalifiseringen.

Manchester United har slitt med mange skader i høst. Ifølge van Gaal blir Ángel Di María og keeper David de Gea begge klare til lørdagens bortemøte med Arsenal. Storklubben ligger på 7.-plass i Premier League.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling