Blind klar for United

- Det er en stor ære.

KLAR: Den nederlandske klubben Ajax og Manchester United bekrefter at Daley Blind melder overgang til Premier League-klubben. Foto: AFP PHOTO / ANP / ROBIN VAN LONKHUIJSEN / NTB Scanpix
KLAR: Den nederlandske klubben Ajax og Manchester United bekrefter at Daley Blind melder overgang til Premier League-klubben. Foto: AFP PHOTO / ANP / ROBIN VAN LONKHUIJSEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den nederlandske klubben Ajax og Manchester United bekrefter at Daley Blind melder overgang til Premier League-klubben

Allerede på lørdag ble det klart at Ajax skulle ha godtatt et bud på rundt 155 millioner kroner. Mandag ble overgangen fullført, ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

- Det er en stor ære å signere for Manchester United, sier Blind til hjemmesiden.

Van Gaal-favoritt Nederlenderen kan spille både venstreback og defensiv midtbanespiller. 24-åringen var en av United-manager Louis van Gaals mest betrodde menn under sommerens fotball-VM. Han har også vært trener for den nye United-spilleren i Ajax.

- Louis van Gaal er en enormt begavet trener. Jeg har jobbet med ham i Ajax og også for det nederlandske landslaget, og jeg kan ikke vente med å starte å jobbe med han i verdens største klubb.

Den nederlandske manageren er også glad for å bli gjenforent med spilleren som ble årets spiller i Nederland forrige sesong.

- Jeg er glad for at Daley har signert for klubben. Han er en veldig intelligent og allsidig spiller som kan spille i mange posisjoner, sier van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer