Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blindtarmen til Cecilie sprakk

- Et smertehelvete for Leganger, sier trener Anja Andersen.

(Dagbladet.no) I går ettermiddag ble Cecilie Leganger presentert som Københavns nye forsterkning. Hun følger etter trener Anja Andersen, som samler omtrent hele Slagelse i hovedstadslaget neste sesong.

Men de siste dagene har ikke bare vært hyggelige for målvakten.

32-åringen hadde store magesmerter fredag kveld og spilte ikke mot nettopp København i helga. Søndag morgen ble hun operert for sprukket blindtarm.

- Cecilie opplevde et smertehelvete, sier Andersen til Ekstra Bladet.

Sendt hjem fra sykehuset

Natt til søndag overnattet Cecilie hos Anja, og da problemene bare ble større søndag morgen - hadde ikke treneren noe valg.

- Jeg ble nødt til å ringe etter en ambulanse klokka seks om morgenen. Det var godt jeg gjorde det for hun ble lagt i narkose 09.48 og klokka 10 ble hun operert, sier trenerprofilen.

Leganger ble lagt inn på sykehus allerede på fredag, men da fant ikke legene noe galt med henne. Derfor ble Leganger med Andersen hjem i stedet for å reise hjem til seg selv. Smertene var fortsatt store og de tok ingen sjanser.

AVVIST FØRSTE GANG: Cecilie Leganger dro på sykehus allerede fredag, men da ble hun sendt hjem igjen. Søndag ble hun blindtarmoperert. Foto: TORMOD BRENNA
AVVIST FØRSTE GANG: Cecilie Leganger dro på sykehus allerede fredag, men da ble hun sendt hjem igjen. Søndag ble hun blindtarmoperert. Foto: TORMOD BRENNA Vis mer

- Jeg kan ikke forstå hvordan sykehuset kunne sende henne hjem igjen. Det er ikke slik det skal være, sier Andersen til Sjællandske Medier.

Operasjonen i Odense var vellykket, men Andersen må likevel klare seg uten verdensmålvakten en stund framover.

- Legen sier at det kan holde med ei ukes pause, men jeg sier i hvert fall to! Cecilie skal ha ro og kommer heller ikke med i den andre Champions League-kampen i Russland neste uke.Slagelse er hektet av i gullkampen i Danmark, hvor Viborg virker suverene. De er imidlertid på 4. plass og for danskene er det sluttspillet som betyr aller mest.

Jakter på flere stjerner

Det ble tidligere denne sesongen klart at Anja Andersen skal lede FC København neste sesong. Da hun skrev under for hovedstadslaget sa hun rett ut at hun skulle bygge Europas beste klubblag.

Hun er ikke på plass ennå - men parallelt med trenerjobben i Slagelse er hun i ferd med å bygge et veldig godt lag i FCK.

- Vi skal kvalifisere oss til Champions League neste sesong og vinne turneringen året etter, sier Anja ifølge Ritzau.

Så langt har hun plukket med seg ni spillere fra Slagelse - blant annet Cecilie Leganger, Mette Meldgaard, Maja Savic og Emilia Turey - men hun ønsker enda flere stjernespillere i stallen sin.

Aller mest ønsker hun seg Liudmila Postnova, men hun utelukker heller ikke Bojana Popovic.

• Les også: Influensa stoppet Gro og Katja

ANJA PASSET PÅ: Slagelse-trener Anja Andersen passet på Cecilie Leganger i helga. Nå må hun klare seg uten målvakten en stund framover.
VIL HA NY POKAL: Cecilie Leganger har løftet Champions League-pokalen to ganger med Slagelse. Nå vil hun vinne med København også.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media