Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blinkskudd!

Fotografen hadde en like god dag på jobben som de norske skiskyttergutta i går. Norge knuste Tyskland på deres hjemmebane i Ruhpolding.

Tre mann med beste etappetid. Null strafferunder. Bare fire ekstraskudd. Og 1.57,2 foran toer Tyskland. Landslagstrener Roger Grubben sleit svært med å finne ting å sette finger\'n på etter maktdemonstrasjonen i går.

-  Jeg kan ikke komme på at vi har gått en bedre stafett. Dette er nok en av de aller beste, sier Grubben til Dagbladet.

Startmann Egil Gjelland vekslet som nummer fire. Men derfra og inn leverte både Halvor Hanevold, Stian Eckhoff og ankermann Ole Einar Bjørndalen - han du ser på bildet - superløp. Sistnevnte knuste tyske Michael Greis etter bare en kilometer i sporet.

-  Jeg tror dette er det beste jeg har vært med på i stafett noensinne. Alle mann gikk veldig bra i dag, men så var det da også fantastisk moro å gå her med så mye folk langs løypa og på standplass, sier Ole Einar Bjørndalen til NTB.

Grubben har Frode Andresen og Lars Berger i bakhånd når han skal ta ut stafettlaget til VM i Oberhof i mars.

-  Men det er ikke bare stafett som blir avgjørende. En må også være frisk og i form, sier Grubben.

Gutta går sprint lørdag og jaktstart søndag. I dag er det sprint for jentene i Ruhpolding.

 MÅNELYST:  De norske skiskyttergutta, her ved ankermann Ole Einar Bjørndalen, gledet fotografen, men gjorde det surt for tyskerne på stafetten. Foto: Alexandra Winkler, Reuters/Scanpix
MÅNELYST: De norske skiskyttergutta, her ved ankermann Ole Einar Bjørndalen, gledet fotografen, men gjorde det surt for tyskerne på stafetten. Foto: Alexandra Winkler, Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media