Blipp om slåsskamp mot Elvestad: - Det kunne blitt voldsomt

Laget show under «Zuccarello All Star Game».

JUBLET: Stian Blipp feiret etter å ha nedkjempet Henrik Elvestad under «Zuccarello All Star Game». 
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
JUBLET: Stian Blipp feiret etter å ha nedkjempet Henrik Elvestad under «Zuccarello All Star Game». Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DNB ARENA (Dagbladet): Mats Zuccarello Aasen inviterte i kveld til en stjernespekket kamp til inntekt for organisasjonen Right To Play, hvor Johann Olav Koss er direktør.

SJEFEN: Right To Play-ambassadør Mats Zuccarello Aasen har hatt en fantastisk sesong for New York Rangers. Nå hjelper han vanskeligstilte barn.
Mats Zucarello
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SJEFEN: Right To Play-ambassadør Mats Zuccarello Aasen har hatt en fantastisk sesong for New York Rangers. Nå hjelper han vanskeligstilte barn. Mats Zucarello Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Foran nærmere 4000 tilskuere i DNB Arena, laget New York Rangers-proffen et herlig show sammen med en rekke norske kjendiser. På sitt eget lag hadde Zuccarello Aasen i tillegg med seg den svenske superstjerna Carl Hagelin.

Blipp herjet Motstanderlaget, Team Koss, besto av blant andre Stian Blipp, Kjetil André Aamodt, Jon Almaas og Patrick Thoresen.

SUPERSTJERNE: Svenske Carl Hagelin har spilt både Stanley Cup- og OL-finale i år. I kveld spilte han showkamp i DNB Arena.

Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Svenske Carl Hagelin har spilt både Stanley Cup- og OL-finale i år. I kveld spilte han showkamp i DNB Arena. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Førstnevnte, som måtte tåle mye tyn for skøyteegenskapene sine, avgjorde til slutt kampen med et noe uortodokst straffeslag.

UBESEIRET: Stian Blipp bidro til en herlig stemning. Etterpå minnet han om at han nå er ubeseiret i ishockey-sammenheng.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
UBESEIRET: Stian Blipp bidro til en herlig stemning. Etterpå minnet han om at han nå er ubeseiret i ishockey-sammenheng. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

- Trikset mitt var å få keeperen til å tro at dette var helt håpløst. Det var derfor jeg la inn den falske snublingen rett før mål. Han tenkte nok: «Her kommer det ikke scoring.» Så slapp han ned garden. Da var det mål. En god, gammel finte, sier Blipp til Dagbladet og ler.

STORSPILTE: Komiker Morten Ramm var tidligere en habil fotballspiller. I kveld viste Ramm nye prov på idrettstalentet.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
STORSPILTE: Komiker Morten Ramm var tidligere en habil fotballspiller. I kveld viste Ramm nye prov på idrettstalentet. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

TV-profilen fikk fram latteren hos publikum ved flere anledninger. En av dem var da Henrik Elvestad ble felt med en nådeløs krokfot. Helt på tampen tok komikeren hevn. Da brøt det ut en full, men vennskapelig, slåsskamp mellom de to.

STOR INNSATS: Kjetil André Aamodt er kjent for å ha et enormt vinnerinnstinkt. Det fikk han ta i bruk i Zuccarello All Star Game.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
STOR INNSATS: Kjetil André Aamodt er kjent for å ha et enormt vinnerinnstinkt. Det fikk han ta i bruk i Zuccarello All Star Game. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

- Speakeren lovet å gi bort 5000 kroner hvis Blipp scoret. Vi skjønte jo at han aldri kom til å havne alene med keeper i normalt spill. Så i og med at dommeren ga straffer i stedet for utvisninger, tenkte vi at Blipp bare måtte ned. Så beskjeden fra treneren var klar: Jeg ble valgt ut til å slakte, forklarer Elvestad til Dagbladet.

- Kunne blitt voldsomt Han var etterpå glad for at det ikke var fullt alvor.

TILBAKE PÅ ISEN: Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen tok på seg drakta igjen.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
TILBAKE PÅ ISEN: Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen tok på seg drakta igjen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ga meg etter den stygge taklingen, vil jeg si. Hadde det vært tørre never og «real deal», ville jeg slitt mot Stian, sier Elvestad.

Team Zuccarello

Lars Volden, Mats Zuccarello Aasen, Carl Hagelin, Tore Vikingstad, Brede Frettem Csiszar, Jonas Holøs, Petter Thoresen, Jim Martinsen, Lasse Kjus, Ådne Søndrål, Erik Thorstvedt, Kristian Ruth, Morten Ramm, Henrik Elvestad, Håvard Rugland og Sander Thoresen.

- Det tror jeg kunne blitt voldsomt, kontrer Blipp, som skjønner hvorfor han ble utsatt for den knallharde taklingen.

Team Koss

Lars Haugen, Patrick Thoresen, Mathis Olimb, Martin Strandfeldt, Henrik Solberg, Alexander Bonsaksen, Ørjan Løvdal, Roy Johansen, Kjetil André Aamodt, Johann Olav Koss, Ronny Johnsen, Jon Almaas, Stian Blipp, Terje Håkonsen og Marcus Kvernes.

- Jeg var ustoppelig. Jeg forsto at de skjønte at det var én type som de bare måtte stoppe der ute. Det er bare synd de måtte ty til grisemidler for å få meg ut av spill.

Glad «Zucca» Etter at spøken var lagt til side, uttrykte de to stor takknemlighet over å få lov til å være med på Zuccarello Aasens arrangement.

Hovedpersonen selv var også strålende fornøyd med måten det gikk på.


- Det var en stor opplevelse. Publikum imponerte meg kanskje mest. De bidro til at det ble en utrolig kul kamp, sier Zuccarello Aasen til en samlet presse.

- Viktige midler Etter kampen skulle alle aktørene samles til en middag, som også inneholdt en auksjon. Til sammen håper Right To Play å få inn rundt én million kroner.

- Det er det som er målet, men jeg pleier å si at jeg er fornøyd om vi klarer halvparten. Dette har vært et fantastisk arrangement, som uansett vil samle inn veldig viktige midler, sier Koss til Dagbladet.

Organisasjonen jobber for å gi barn og unge i vanskeligstilte land mulighet til å drive med lek og idrett, og nå håper de arrangementet vil bli en tradisjon i årene som kommer.

- For det har vært en kjempesuksess. Også med tanke på publikum. Stemningen her i dag var helt utrolig, sier Koss.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer