- Blir aldri mer toppscorer

Daniel Nannskog tror hans dager som Stabæks og Tippeligaens toppscorer er talte. Årsaken er motstandere som nekter ham bakrom — og lagets nye måte å spille på.

MÅLTILSKUER: Daniel Nannskog jubler etter Espen Hoffs 3-0 scoring mot Aalesund i går. Svensken gikk målløs av banen - og mener motstanderne er for opptatt av ham til at det blir særlig mange mål framover. - I Stabæk er toppscoreren Daniel Nannskog historie, om jeg skal være ærlig, sier Nannskog.Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet
MÅLTILSKUER: Daniel Nannskog jubler etter Espen Hoffs 3-0 scoring mot Aalesund i går. Svensken gikk målløs av banen - og mener motstanderne er for opptatt av ham til at det blir særlig mange mål framover. - I Stabæk er toppscoreren Daniel Nannskog historie, om jeg skal være ærlig, sier Nannskog.Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Stabæk - Aalesund 3-0.Gjennom hele sin karriere har svensken vært en garantist for mål, og i Norge er Nannskog blitt selve symbolet på en bakromsspiss.

Nå sier han at tida som en notorisk måljeger er et tilbakelagt kapittel.

- I Stabæk er toppscoreren Daniel Nannskog historie, om jeg skal være ærlig, sier 35-åringen til Dagbladet.

Brukes ikke som før Mot Aalesund i går fikk han uvanlig nok ingen sjanser selv, men var hjernen bak to av tre mål i Stabæks komfortable 3-0-seier.

Som så ofte før i år la motstanderen seg lavt for å nekte svensken bakrom. Selv har Nannskog aldri opplevd å bli passet på så grundig som i år.

- Jeg har ikke opplevd et år hvor jeg er blitt passet på sånn som i år. Så fort vi har ballen er det bare «fall, fall, fall». Det er helt utrolig, og trist å spille mot lag som bare faller (trekker seg tilbake. red.anm.). For meg er det ikke så «jättekult». Men for laget passer det bra, sier han.

I tillegg mener han Stabæk spiller en annen type fotball i år enn de har gjort tidligere — hvor han ikke får brukt styrkene sine på samme måte som før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer