- Blir bare ekstra tent av litt buing

Andresen bryr seg ikke om hetsen.

BERGEN (Dagbladet.no): Etter forrige rundes hjemmetap for Molde var det et revansjelystent Vålerenga som møtte hjemmesterke Brann på Stadion fredag kveld.

Anført av den tidligere Brann-kapteinen, Martin Andresen, kom likevel hovedstadslaget til kort, og måtte forlate Bergen med 1-0 i sekken.

Etter tapet klatret Brann forbi Vålerenga, som er på 7.-plass. Strømsgodset kan dytte dem enda en plass lenger ned med seier over HamKam i Tippeligaens siste serierunde på mandag. Martin Andresen er ikevel ikke bekymret over tap i de to siste seriekampene.

- Jeg bryr meg ikke så mye om tabellen, men måten vi spiller på. Mot Brann synes jeg vi gjør en god match og er best i banespillet. I andre omgang får vi en utvisning og da faller vi litt sammen. Det avgjorde nok kampen, sier han til Dagbladet.no etter kampslutt.

Upopulært comeback

Det skulle tidlig vise seg at bergenserne ikke hadde glemt oppstyret rundt Andresens omstridte overgang til Vålerenga.

Kapteinen gjorde seg mektig upopulær da det ble kjent at han prøvde å få med seg enkelte spillere og deler av støtteapparatet da han forlot Brann til fordel for Vålerenga. Det haglet av mishagsytringer mot midtbanegeneralen under kampen i går.

- Når man er profil for et lag, må man regne med sånn. Jeg hørte ikke hva de sa, og det er jeg også fullstendig uinteressert i, sier han videre.

TILBAKE: Men gjensynet med Branns stadion ble ikke helt slik Martin Andresen håpet. Tross to tap på rad, gleder han seg over spillet og er helt sikker på at det løsner på sikt. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX
TILBAKE: Men gjensynet med Branns stadion ble ikke helt slik Martin Andresen håpet. Tross to tap på rad, gleder han seg over spillet og er helt sikker på at det løsner på sikt. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX Vis mer

- Når laget spiller bra, blir man bare ekstra tent av litt buing. Da jeg var i byen, fikk jeg nesten bare positive hilsener, så det var hyggelig, smiler han.

- Må gi oss tid

Vålerengas nye storsatsing har fått mye oppmerksomhet, og Andresen gir klar beskjed til de som venter seg raske resultater.

- Vi spiller bra, og det synes jeg er deilig å se. Dette må vi ta med oss, sier han.

- Sesongen sett under ett har vi prestert ujevnt, men det vil ta tid før vi blir gode. Jeg ser mye positivt, men når vi når dit vi vil, kommer vi til å bli veldig gode, fortsetter han.

- Flott natur

Selv om landslagskapteinen har mange år bak seg i Bergen var han bestemt på å komme seg tilbake til Oslo før nasjonaldagen.

På grunn av flystreik på Flesland må Vålerenga-spillerne ta den reisen med buss.

- Ja nå venter jo en flott busstur, så det blir deilig, smilte han før avreise i går.

- Det er masse flott natur å se på, så det skal gå helt bra, avslutter han.

- Blir bare ekstra tent av litt buing