Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Blir bedre av å være sammen

Camilla Andersen mener hennes partnerskap med den norske håndballyndlingen ikke vil skape noen problemer under OL i Sydney.

- Jeg mener at vi faktisk blir gladere og bedre spillere av å få være litt sammen. Og det skal selvfølgelig være ved passende anledninger, sier den danske håndballstjernen til EkstraBladet i går.

Camilla snakker vanligvis ikke om privatlivet sitt, men uttalelsene til den danske avisa kommer som en følge av at Norges landslagstrener Marit Breivik har sagt hun vil snakke med Mia om noen «kjøreregler» for hvordan ekteparet skal forholde seg til hverandre i OL-leiren.

Og til skeptikere som eventuelt tror paret vil utveksle opplysninger omtaktikk under OL, sier Camilla følgende:

- Hvis noen skulle være i tvil så kan jeg fastslå at det overhodet ikke interesserer meg hvordan Norge trener. Og jeg vet at Mia har det på samme måte.

Den danske landslagstreneren Jan Pytlick ser heller ingen problemer med at et gift par kan ende opp med å spille mot hverandre i en OL-finale i Australia.

- Både Hundvin og Camilla er så profesjonelle idrettsutøvere at de klarer å håndtere dette på en fornuftig måte, sier han.

PARTNERE OG MOTSTANDERE: Både Camilla Andersen mener både hun og Mia Hundvin (t.h.) blir bedre håndballspillere av å være litt sammen under OL Sydney.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media