Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blir beskyldt for bruk av veksthormoner, kaller anklagene for «søppel»

Peyton Manning hardt ut mot Al Jazeera-dokumentar.

- OPPSPINN: Peyton Manning blir beskyldt for bruk av veksthormoner. Det reagerer han på. Foto: JASON BRIDGE/USA TODAY SPORTS
- OPPSPINN: Peyton Manning blir beskyldt for bruk av veksthormoner. Det reagerer han på. Foto: JASON BRIDGE/USA TODAY SPORTS Vis mer

NFL-stjernen Peyton Manning blir i en Al Jazeera-dokumentar beskyldt for bruk av veksthormoner etter en nakkeoperasjon i 2011.

I en dokumentar, som skal vises på arabiske Al Jazeera, hevder TV-kanalen at en klinikk i Indianapolis som skal hindre alderdom, ga veteranen tilgang til veksthormoner.

Den gang spilte Manning for Indianapolis Colts, men quarterbacken slår kraftig tilbake mot beskyldningene lørdag.

- Anklagene om at jeg ville gjort noe sånt er fullstendig søppel og bare diktet opp. Det har aldri skjedd, aldri. Jeg kan ikke tro at noen vil ha dette på TV-kanalen sin. Uansett hvem som har sagt det, så er det oppspinn, sa Manning.

I 2011 måtte Manning stå over hele sesongen på grunn av rekke nakkeoperasjoner. Denver Broncos-spilleren satte pasningsrekord gjennom tidene i NFL i november, men ikke spilt siden på grunn av en fotskade.

Bruk av veksthormoner i NFL ble forbudt i 2011.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media