Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blir Bob Bradleys Swansea-erstatter 

KLAR FOR SWANSEA: Paul Clement. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR SWANSEA: Paul Clement. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Premier League-klubben Swansea bekreftet torsdag ansettelsen av Paul Clement som ny manager.

44-åringen, som kommer fra jobben som assistenttrener i Bayern München, har signert en to og et halvt år lang kontrakt med waliserne.

Clement har også en fortid i trenerteamet i Real Madrid og Chelsea – i tillegg til å ha vært hovedtrener i Derby. Den siste tiden har han vært linket til den ledige Swansea-jobben, og tirsdag kom bekreftelsen på at han erstatter sparkede Bob Bradley.

Clement sitter på tribunen når hans nye arbeidsgiver møter Crystal Palace tirsdag kveld, og leder etter planen laget for første gang i FA-cupen kommende helg.

Swansea ligger helt sist i Premier League. 12 poeng på 19 kamper er fasiten så langt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling