Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Blir bonde

Brann-trener Harald Aabrekk vet hva han gjør den dagen det blir for ille å styre Brann-skuta. - Da blir jeg bonde. Jeg har en egen gård på Nordfjordeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I over en time svarte Brann-treneren på spørsmål fra Dagbladet :på nettets lesere. Men til tross for mange kritiske spørsmål om lagets begredelige sesongåpning: Nettmøtet ble et ålreit avbrekk for Aabrekk:

- Dette var morsomt. Det virker som folk er litt glade i oss også, sa Aabrekk etter at nettmøtet var over.

Her er utdrag fra nettmøtet:

- Hvordan er det å holde opp motivasjonen, lysten og gutsen i en by som Bergen - der tilhengerne krever blod den ene dagen og gir deg blomster den andre?

Petter Aasen

- Det er en interessant jobb. En veldig lærerik jobb som jeg gleder meg til hver eneste dag. Den dagen jeg ikke gjør det, da blir jeg bonde. Jeg har en egen gård på Nordfjordeid.

- Finnes det ingen ledertype som de andre respekterer?

Bengan

- Vi har vel et lag med litt for mange visekapteiner. Vi skulle gjerne hatt en sterkere hierarkisk oppbygning av laget.

- Hvorfor bytter du ikke hele laget. Dere har jo lenge hevdet at dere er godt dekket på alle plassene. Tror du lagets resultater skyldes alle Brann-spøkelsene som lever i gangen på stadion?

Alf K.L.

- Det er viktig å skape stabilitet - å ha en fast hånd - om kursen for å skape trygghet og ikke redsel hos spillerne. Ellers tror jeg vi hadde hatt behov for en demonutdriver på stadion her, ler Aabrekk. For den dårlige seriestarten knekker ikke Brann-treneren. Målet om medalje står fremdeles fast, og Kongsvinger skal slås på fredag.

- I Risør har vi en Brann-fanklubb. Vi er to medlemmer. John Elde (bergenser) og undertegnede: Kan vi se fram til en hyggelig dag rundt kverulantbordet på morgenkafeen førstkommende lørdag? Lykke til.

Oddvar Mykland (faren til Myggen)

- Når vi får den tilliten derfra, må vi svare med å gi dere litt kaffero rundt bordet lørdag - etter Kongsvinger-kampen!

Du kan lese hele nettmøtet her!