TIL LILLESTRØM? Magnus Haglund ryktes å være «nesten klar» som Henning Bergs erstatter i Lillestrøm. Her leder han Elfsborg under 3. runde av kvalifiseringen til Europa League i fotball mellom Aalesund og Elfsborg. Aalesund vant 4-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
TIL LILLESTRØM? Magnus Haglund ryktes å være «nesten klar» som Henning Bergs erstatter i Lillestrøm. Her leder han Elfsborg under 3. runde av kvalifiseringen til Europa League i fotball mellom Aalesund og Elfsborg. Aalesund vant 4-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Blir denne mannen LSKs neste trener?

Svensk nettsted hevder han er «nesten klar».

(Dagbladet): Lillestrøm er på trenerjakt etter at Henning Berg fikk sparken som hovedtrener i slutten av oktober.

Ifølge Fotbollskanalen.se kan erstatteren bli tidligere Elfsborg-trener Magnus Haglund, som valgte å trekke seg tidligere denne måneden etter åtte år i klubben.

Nettsiden siterer en anonym kilde som hevder at Lillestrøm-ledelsen og Haglund har hatt flere møter de siste dagene og at en avtale er «nesten klar».

Sjefsredaktør for Fotbollskanalen, Olof Lundh, tvitrer at Haglund var i Lillestrøm i dag. Han så først LSKs treningskamp mot Sogndal (Sluttresultat: 0-0) før han så møtte ledelsen og investorene i klubben, skriver Lundh.

Ifølge Sporten.dk var de danske klubbene Odense og Brøndby også interessert i svensken som i 2006 ledet Elfsborg til sitt første seriegull på 45 år.

Før han ga seg i Elfsborg uttalte Haglund følgende til Romerikes Blad:

- Skulle det bli slik at jeg forlater Elfsborg, så er utlandet aktuelt. Lillestrøm er absolutt interessant da, sier Haglund.