<strong>MESTERE:</strong> Rosenborg kunne heve pokalen som viser at de er seriemestere i høst. Vinner de også Klubben i mitt hjerte? Foto: Ned Alley / Scanpix
MESTERE: Rosenborg kunne heve pokalen som viser at de er seriemestere i høst. Vinner de også Klubben i mitt hjerte? Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer

Blir det Rosenborg igjen?

Gode utfordrere i alle klassene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Her kan du stemme på din klubb!

AVSTEMNINGEN i Klubben i mitt hjerte har skutt gode fart. I hver av de fem klassene er det nå tett kamp om de beste plasseringene. Det betyr at lite kommer til å bli avgjort før vi stopper stemmegivningen fredag 20.november kl. 12.00.

I mellomtida er det bare å mobilisere for din klubb.

• Sånn ser stillingen helt i toppen ut nå:

KLASSE 1: Ambisiøse Fram Larvik har vunnet tre år på rad, men nå får klubben hard konkurranse fra et par nykommere. Trondheims-klubben Sjetne ligger rett bak sammen med Øystese IL. I tillegg gjør tradisjonsrike Mjøndalen det godt sammen med de store Oslo-klubbene Njård og Heming. Dette er klassen for fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer.

KLASSE 2: Noen kjente navn i teten også her med Siddis, Dalselv og Hemnes IL. Samtidig er det flere nye som er flinke til å samle stemmer av fleridrettslag under 500 medlemmer. Pass på klubber som Høken, Leksdal IL, Træna, Hyllestad og Garmo IL. Der jobbes det godt med mobiliseringen.

KLASSE 3: Dette er konkurransen mellom spesialidrettslagene med flere enn 100 medlemmer; altså Norges mest kjente klubber. Foreløpig har RBK utklasset VIF i teten, mens cupfinalistene Aalesund og Molde også gjør det bedre enn noen gang. Hvor er entusiasmen i Bergen og Stavanger? For tida sliter Brann og Viking like mye i popularitet som på fotballbanen.

KLASSE 4: Her konkurrerer de små spesialklubbene med nykommerne Aequitas Futsalklubb og Wam-Kam FK i teten. Utfordrerne er lag som Grenland Freestyle, Kjekkas Idrettsforening, Follo Fotball og Flisbyen Ballklubb.

KLASSE 5: Tidligere har NTNUI dominert klassen for bedrifts og studentidrettslag. Nå er Realkameratene klart best med BSI Volleyball som en utfordrer. Her blir det jevn kamp.

DU AVGJØR stillingen i alle klassene. Det er bare å mobilisere venner og kjente i konkurransen som har utstyrspremier til vinnerne opp til 100 000 kroner

• Det er bare å stemme på db.no/klubben/stem

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer