- Blir et drama til siste sekund

Vålerenga tok poeng fra Viking, og er i førersetet i gullkampen.

(Dagbladet.no): Med to kamper igjen å spille har Vålerenga fått et overtak på Start. Ett poeng skiller de to, hvilket betyr at Vålerenga blir seriemestre med seirer over Rosenborg hjemme neste helg og mot Odd Grenland borte om to uker.

 - Vi ville vinne denne kampen, men vi kan leve med ett poeng, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til TV2 etter 0-0 mot Viking.

Nå gleder han seg til å ta imot Rosenborg på Ullevaal til helga.

Møre trøndere

- Vi gleder oss til fulle tribuner og jeg tror det blir et fyrverkeri av en kamp. Jeg håper de vinner i kveld og får kjørt seg skikkelig mot Madrid på onsdag så de er litt møre når de kommer til oss, humrer Rekdal.

Dersom Vålerenga vinner kampen mot trønderne og Start taper sin kamp borte mot Bodø/Glimt, vil Oslo-laget være seriemestre én runde før slutt. Hvis ikke avgjøres det hele siste serierunde, som i fjor. Da tapte Vålerenga gullet på overtid da de hadde færre scorede mål enn søndagens motstander Rosenborg.

Skuffet Hodgson

I kveldens kamp kan Vålerenga takke ineffektive Viking-spillere for at det ble poeng. For som mot Brann i forrige runde, burde Viking avgjort også denne kampen før pause. Stavanger-laget dominerte fullstendig, og hadde flere store sjanser.

- Jeg trodde vi skulle få større problemer med Vålerenga, men når vi ikke fikk det er jeg skuffet over at vi ikke klarte å score, sier Viking-trener Roy Hodgson til Canal+.

- Et greit resultat mellom to lag som ikke ville åpne seg for mye i frykt for motstanderen, sier Rekdal.

LANDSLAGSDUELL: - Jeg tror begge kom greit ut av det, sier Brede Hangeland til Canal+ om «kampen i kampen» mellom ham og Steffen Iversen.