Blir fjernet som trener

BERGEN (Dagbladet): Brann er et bunnlag og trener Kjell Tennfjord blir skiftet ut. Klubbledelsen vil ventelig gi et tilbud til en annen norsk trener i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tennfjord blir sportslig leder, og inntar en managerrolle med ansvar for kjøp og salg av spillere. Det ble klart seint i går kveld.

- Vi har vært opptatt av å fylle tomrommet etter Tennfjord så fort som mulig. I det arbeidet har vi vært i kontakt med norske trenere, sier Brann-direktør Harry Herstad.

Andre navn

Han har selv vært i kontakt med Nils Arne Eggen for å høre om noe av hans kompetanse kunne komme Brann til gode. Andre styremedlemmer har vært i kontakt med Vidar Davidsen og Per Brogeland, som også er ledige på markedet.

- Vi har ikke gått ut med formelle tilbud til noen av disse kandidatene. I tillegg til disse har vi hatt andre navn på blokka, sier Herstad.

Kjell Tennfjord ledet treningen utenfor Brann stadion i går ettermiddag. Seinere på kvelden tok han med seg trenergruppen til dagens andre møte med direktør Herstad og styreformann Lars Henrik Berge.

- Vi har diskutert problemene og er innstilt på å finne en løsning. I det arbeidet bidrar jeg med kunnskaper om trenere, og hva de står for.

- Vi kan ikke hente en trener som vil innføre et helt nytt spillesystem midt i sesongen, sier Tennfjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer