Blir fjernet som trener

BERGEN (Dagbladet): Brann er et bunnlag og trener Kjell Tennfjord blir skiftet ut. Klubbledelsen vil ventelig gi et tilbud til en annen norsk trener i dag.

Tennfjord blir sportslig leder, og inntar en managerrolle med ansvar for kjøp og salg av spillere. Det ble klart seint i går kveld.

- Vi har vært opptatt av å fylle tomrommet etter Tennfjord så fort som mulig. I det arbeidet har vi vært i kontakt med norske trenere, sier Brann-direktør Harry Herstad.

Andre navn

Han har selv vært i kontakt med Nils Arne Eggen for å høre om noe av hans kompetanse kunne komme Brann til gode. Andre styremedlemmer har vært i kontakt med Vidar Davidsen og Per Brogeland, som også er ledige på markedet.

- Vi har ikke gått ut med formelle tilbud til noen av disse kandidatene. I tillegg til disse har vi hatt andre navn på blokka, sier Herstad.

  • Kjell Tennfjord ledet treningen utenfor Brann stadion i går ettermiddag. Seinere på kvelden tok han med seg trenergruppen til dagens andre møte med direktør Herstad og styreformann Lars Henrik Berge.

- Vi har diskutert problemene og er innstilt på å finne en løsning. I det arbeidet bidrar jeg med kunnskaper om trenere, og hva de står for.

- Vi kan ikke hente en trener som vil innføre et helt nytt spillesystem midt i sesongen, sier Tennfjord.

Ny trener

Direktør Harry Herstad sier at han vil snakke med hele styret i Brann om en løsning i dag. Seinere på dagen kaller han inn spillerne til et møte for å informere dem før en planlagt pressekonferanse.

- Det er mulig at vi har et tilbud klart for en trener, sier Herstad.

Tilbudet vil først bli overlevert den aktuelle treneren som et utgangspunkt for forhandlinger.

  • Etter det Dagbladet forstår har Herstad et håp om å få avklart den situasjonen i tide til at ny trener er på plass på Brann stadion til kampen mot Stabæk torsdag kveld.
NEDERLAG PÅ NEDERLAG: Nå er det slutt på tålmodigheten i Brann.