Blir frisk til EM

Gro Hammerseng (22) kastet seg rundt halsen på Karoline Dyhre Breivang (22) like etter at legene konstaterte at hun ikke hadde pådratt seg brudd i foten mot Nederland i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Legene konstaterte en bløtdelsskade i den ene ankelen, så landslagets visekaptein er trolig tilbake i full aktivitet igjen etter noen dagers hvile.

- Dette var knallgode nyheter. Jeg levde hele tida i trua på at det skulle gå bra, og ville ikke felle noen tårer på forskudd. Men innerst inne fryktet jeg naturligvis å få dårlige nyheter. Nå er jeg bare lettet, sier Gro Hammerseng til Dagbladet etter røntgenundersøkelsen på Sentralsjukehuset i Rogaland i går kveld.

Skadet da hun scoret

Skaden oppsto i duellen før hun scoret 17- 9 målet for Norge på et dobbelt froskekast like før pause. En nederlandsk motspiller tråkket på foten til Hammerseng akkurat i det hun var i satsen.

Først i 20-tida i går kunne hun slippe jubelen løs for fullt. Da hadde landslagsstjerna først fulgt andreomgangen av den totalt uspennende utklassingen av Nederland i liggende stilling på gulvet ved siden av den norske benken, og fulgt vanlig kø både på legevakta og Sentralsjukehuset.

Som god støtte hadde hun med seg landslagets ulykkesfugl, Karoline Dyhre Breivang - Stabæk-spilleren som mistet VM i fjor og mister EM i år på grunn av to alvorlige kneskader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer