Blir han den første?

Jol frykter for jobben.

(Dagbladet.no): Tottenham slo Derby 4-0 hjemme på lørdag, men i følge trener Martin Jol, verserer det likevel rykter i klubben om at nederlenderen er på vei ut etter bare tre kamper.

For de to kampene tapte klubben mot nyopprykkede Sunderland og hjemme mot Everton. Det er ikke bra nok for en klubb som brukte nesten 500 millioner kroner i løpet av sommeren.

- Jeg trodde folk hvisket i fjor, og det vil alltid være hvisking i en hver klubb. Det eneste for meg, er at dette var litt tidlig i sesongen. Jeg må gjøre det bedre, sier Jol til The Guardian.

Favoritt

Bookmakerne tror i hvert fall sterkt på Jol-exit. Flere selskaper tar ikke lenger imot veddemål på Tottenham som første Premier League-klubb til å kvitte seg med treneren.

Det innledes nå etterforskning, etter mistenkelig store summer er plassert på endringer i londonklubben.

Det selv om klubben fra offisielt hold, fortsatt har tillit til Jol.

- Vi er en klubb som sikter mot Champions League, så vi må akseptere at det blir spekulasjoner hvis ting ikke ser ut til å gå etter planen. Men vi er ikke på dette tidspunktet i forhandlinger med erstattere for Martin Jol, sa en talsperson for klubben til The Guardian.

USIKKER: Tottenham har hatt en svak åpning under Martin Jol denne sesongen. Nå ber nederlenderen om mer tid. Foto: SCANPIX
USIKKER: Tottenham har hatt en svak åpning under Martin Jol denne sesongen. Nå ber nederlenderen om mer tid. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg sammenligner det med David Moyes og Everton. Han hadde et veldig godt år (4. plass i 2005 journ. anm), året etter var forferdelig, men ingen sa noe. Nå har de et veldig godt lag og vil kjempe blant de seks beste. Dere burde la meg være i fred, var Jols tydelige melding til klubb, supportere og media.

Diskuter: Hvordan skal Jol få Tottenham på rett kjøl?

OPPTUR: Steed Malbranque scoret to mål og hjalp Spurs til en klar seier over Derby på lørdag. Likevel er det murring i gangene på White Hart Lane. Martin Jol vet ikke hvor sikkert han sitter i stolen.