- Blir i Chelsea

LONDON: - Ingen kommentar, sa Tore André Flo tidlig på dagen i går. Så virket det som om han var på vei fra Chelsea til skotske Rangers. Men i går kveld kom beskjeden: - Forhandlingene er brutt.

Det siste sier Flos agent for råd og fotballpenger, Gunnar Martin Kjenner, til Dagbladet i går kveld. Han legger til:

- Den siste beskjeden jeg har fått fra London er at klubbene ikke ble enige, at forhandlingene er brutt.

- Kan de bli tatt opp igjen?

- Det vet jeg ingenting om nå, sier Kjenner.

- Er du på vei over fra Norge?

- Nei, da er det ingen vits i for meg å reise over til London. Flo blir i Chelsea, sier Kjenner til Dagbladet. Han legger til at dette er første gangen Chelsea har åpnet for et tilbud på den norske spissen.

I det kan vi lese at klubben nå er villig til å la Flo gå, hvis prisen er riktig. Kilder i Glasgow forteller at avstanden mellom tilbud og etterspørsel var om lag 1,5 millioner pund dvs. 21 millioner norske kroner.

Rangers skal visstnok ha strukket seg til 12,5 millioner pund, Chelsea ville ha 14 (196 millioner kroner). Hadde skottene fått tilslaget ville Flo blitt verdens niende dyreste fotballspiller gjennom tidene.

Fikk munnkurv

Timer før vi snakket med Kjenner traff vi Flo ute på Chelseas treningsfelt. Han var uvanlig sein ut fra dusjen. Og, da han endelig kom, var det sammen med assistentmanager Gwen Williams. Sistnevnte la ned både foto- og snakkeforbud.

Flo satte seg inn i bilen og kjørte sakte, men den hyggelig sogningen åpnet vinduet til norsk presse:

- Sorry, men jeg har fått beskjed om ikke å si noe som helst.

- Lykke til?

- Tusen takk, sa Flo, som så hastet hjem i BMW-fart. Til boligen i Windsor, kona Randi og de to små.

Flo-feber

Det har det siste året vært utallige spekulasjoner om at Flo, som ikke spiller seg til en fast plass på Stamford Bridge, var på vei vekk fra klubben. Både spanske, italienske og engelske klubber skal ha vært pundklare. Denne gangen er det mer kjøtt på beinet, og den eneste klubben som har snakket store penger er Rangers. Og Chelsea har lyttet.

- Dette er første gangen Chelsea har åpnet for reelle forhandlinger, sier Kjenner til Dagbladet.

Lokalderby

I Glasgow var det seint i går kveld fortsatt en viss Flo-feber; han skulle reise oppover for å bli klar til helgas «Old Firm»-derby mot erkerivalen Celtic. Glasgow Rangers direktør, David Murray, sa til og med at Flo ville være klar i løpet av de neste 24 timene.

At det ikke ble Rangers' per dato, betyr ikke det samme som at Tore André Flo ikke kan bli en av de første på 1 meter 94 cm som får sydd seg en kilt. Til jul.

ADRESSE LONDON: Tore André Flo var på vei til Glasgow, men forhandlingene mellom Chelsea og Rangers ble brutt.